Huizenvoorelkaar: Helpen maakt happy!

Foto:

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Aan de slag bij de Voedselbank
In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank helpt de armste door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Bij de Voedselbank Gooi en Omstreken in Huizen zoeken ze nieuwe collega- vrijwilligers. Wil jij je vrije dag of een dagdeel inzetten om bij te dragen aan dit goede doel? Neem telefonisch of via email contact op zodat zij je kunnen vertellen waar jouw talent kan worden ingezet.

Vrijwilligers voor Theaterroute Huizen
Eind maart staat Huizen in het teken van de Theaterroute. Zes avonden lang worden er mooie voorstellingen gespeeld waar jong en oud van kan genieten. Heb jij een groot cultureel hart en wil jij dit evenement niet missen? Meld je aan als vrijwilliger! Gidsen, gastvrouwen (v/m), chauffeurs en mensen voor de bouw- en breekploeg zijn nodig om het feest compleet te maken. Jouw talent en tijd kun je op één of meerdere dagen en avonden inzetten. Neem contact op en join the club.

Inloop bij de koffie ochtend
De Marke De Meenthoek zoekt vrijwilligers die willen helpen bij de koffieochtend. Je bent gastvrouw / heer die de bewoners ontvangt, de koffie uitdeelt en een gezellig praatje maakt. Daar waar de cliënten behoefte hebben lees je de krant voor. Er zijn drie huiskamers voor verschillende doelgroepen, mensen met dementie, lichamelijke beperkingen, blinden en slechtzienden. De koffieochtenden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.45 tot 12.00 uur. Je bent zelfstandig, gastvrij, vriendelijk en kunt een leuke sfeer creëren.

Re-stylen van de woonkamer
Cliënten van Sherpa zouden graag een nieuwe uitstraling willen in de woonkamer. Tijdens NLdoet op 13 en 14 maart gaan zij flink aan de klus. Doe je mee? Je kunt helpen met behangen van een fotowand, het schuren en lakken van een eettafel of kozijnen schilderen. Gereedschap is aanwezig. Voor koffie/thee, lunch en afsluitend drankje wordt gezorgd!

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl

gooisch

Reacties