Inspirerende muziekbrieven #irishond #ourhome #singerlaren

Foto: Singer Laren

Beste theatergast,

ook u was aanwezig bij de voorstelling Welcome Home van Iris Hond. Wij hopen dat u een mooie avond heeft gehad en heeft genoten van haar inspirerende muziekbrieven. Uw mening over uw bezoek aan Singer Laren is voor ons erg belangrijk en we stellen het zeer op prijs als u een recensie zou willen plaatsen op bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Google, in dit geval met de hashtags #irishond en #ourhome. Bij deze:

Beste Singer Laren en Iris Hond in het bijzonder, #irishond #ourhome ,

toen enige tijd geleden de opening van het nieuwe culturele jaar Laren 2020 groots gevierd werd bij jullie in Singer Laren verwende jij, Iris Hond het aanwezige publiek met een kort optreden.
Met blote voeten bediende jij de pedalen van de glimmend zwarte vleugel en de zaal was muisstil.

Wat een apotheose was dat! Dit smaakte naar meer, veel meer!

Na een oorverdovend applaus wist jij dat je in Laren goed zat en direct promootte jij jouw voorstelling Welcome Home en heette alvast iedereen van harte welkom.

Nou dat is gelukt. De theaterzaal was compleet uitverkocht en toen jij met je twee bandleden op kwam kregen jullie al een oorverdovend applaus.

We mochten geen foto’s of film opnames maken, omdat er vijf muziekbrieven gespeeld zouden worden naar aanleiding van ontmoetingen die jij met vijf mensen had.
Dankzij een enorm grote foto kregen zij een gezicht en dankzij jullie optreden werden wij soms verdrietig, dan weer blij, dan weer verrukt en ondanks de goede temperatuur in de grote zaal kregen we
kippenvel…

Indrukwekkend hoe jouw bandleden de brieven hielpen te schrijven en uiteindelijk op de juiste adressen af te leveren!! Chapeau Chapeau Chapeau!! Zo Mooooooooooooooooi XXX

TIP
Zien we u binnenkort weer?
Wij zouden het leuk vinden om u binnenkort weer te mogen begroeten. Zo is op donderdag 19 maart om 20.15 uur het 25 jaar Jubileumconcert van Van Dik Hout in ons theater!

Ze staan op de kop af vijfentwintig jaar in de voorhoede van de nederpop met hun pure rock vol poëtische teksten. In 1994 brak de groep door met Stil in mij, een nummer dat in verschillende peilingen tot beste Nederlandstalige single aller tijden werd gekozen. Vele albums en prijzen later blijken de goudeerlijke, pretentieloze rocksongs van Van Dik Hout nog altijd onverminderd populair. In een akoestische en intieme setting speelt de band een overzicht van zijn indrukwekkende oeuvre met klassiekers als ’Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’, ‘Zij maakt het verschil’ en natuurlijk ‘Stil in mij’.

Bestellen

Reacties