Internationale vrouwendag: Krachtige Vrouwen

Foto:

SAVE THE DATE Zondag 8 maart 2020 | 15.30 -18 uur | De Krachtcentrale in Huizen

Op zondagmiddag 8 maart organiseert het EBN Gooi en Vechtstreek een bijeenkomst in het kader van Internationale vrouwendag met als Thema ‘Krachtige Vrouwen”.

Het landelijke thema van de Internationale vrouwendag is dit jaar vrijheid. Deze vrijheid vieren wij met een aantal bevlogen vrouwen uit Gooi- en Vecht. Voor de start van het programma doen we om 16.00 uur mee aan de officiële opening van café- Restaurant De Krachtcentrale.

Kom ook en neem je collega’s, vriendin of buren mee!

Aanmelden is fijn i.v.m. de organisatie: [email protected]

De bijeenkomst is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Het doel van het nieuwe Els Borst Netwerk Gooi en Vechtstreek is het versterken van de positie van vrouwen in politieke en maatschappelijke organisaties. Met dit netwerk van vrouwen die wonen / werken in de regio Gooi- en Vechtstreek willen we informatie uitwisselen, discussiëren over relevante onderwerpen en elkaar helpen en versterken.

Vragen en aanmelden kan via [email protected]

Reacties