Krachtige Vrouwen in De Krachtcentrale 8 maart…

Foto:

KRACHTIGE GOOISCHE VROUWEN KOMEN BIJEEN OP INTERNATIONALE VROUWENDAG

Ter ere van Internationale Vrouwendag organiseert het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek op zondagmiddag 8 maart a.s. de bijeenkomst Krachtige Vrouwen in De Krachtcentrale te Huizen.

De kracht van vrouwen
Te vaak wordt “de vrouw” nog vanuit een zwakke positie of achterstand belicht. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in salariëring of de vertegenwoordiging van vrouwen in de top van het bedrijfsleven en politiek. Maar aanstaande Internationale Vrouwendag zal het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek juist belichten wat vrouwen die in hun kracht benutten kunnen bereiken.

Bezoekers van de bijeenkomst Krachtige Vrouwen kunnen zich zondagmiddag 8 maart laten inspireren door een viertal krachtige sprekers. Te weten: Wethouder Annette Wolthers, bestuurder Nienke Feenstra, sociaal ondernemer Karin Rienstra en architect Sanne Oomen.

Krachten bundelen
De bijeenkomst zal om 16.00 uur starten met de officiële opening van café restaurant De Krachtcentrale. Een bijzondere locatie die vroeger toepasselijk de Gooi & Vechtstreek van energie voorzag.

PROGRAMMA:

Zondag 8 maart 2020: Bijeenkomst Krachtige Vrouwen
De Krachtcentrale Huizen, Havenstraat 76, Huizen
Opening De Krachtcentrale 16.00 uur
Krachtige sprekers & netwerkborrel 16.30- 18.00 uur

U ontvangt een bevestiging na aanmelding via [email protected]

Praktische informatie voor geïnteresseerden
De bijeenkomst is, liefst na aanmelding bij te wonen. Koffie en thee zijn gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Over het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek

Dit is een regionale afdeling van het landelijke Els Borst Netwerk. Dit is een netwerk opgericht door D66 voor actieve en zelfbewuste vrouwen in de geest van Els Borst.
Het bestuur bestaat uit Jeannette Kriekenbeek, Evelien Steensma, Valerie Grasmeijer (D66 Hilversum), Carin Francken (D66 Blaricum) en Fatima Fitskie (D66 Huizen).

Het doel van het Els Borst Netwerk Gooi & Vechtstreek is het versterken van de positie van vrouwen in politieke en maatschappelijke organisaties. Ook als er specifiek kwesties in de regio zijn, willen het Els Borst Netwerk G&V daarop inspringen.