Maximiliano zorgt voor haar gasten

Foto:

Lieve allemaal, Maximiliano Bezorgservice, Maximiliano Drive Through / Take Away, Dinerbon!
Zoals jullie weten hebben ook wij onze deuren gesloten wegens het Corona virus. De veiligheid van onze werknemers en geliefde gasten is uiteraard het allerbelangrijkste. Laten wij met zijn allen de strijd met het virus aangaan!

Zware tijden, voor iedereen.

Wij willen echter graag met een positieve instelling onze gasten van heerlijk eten en mooie wijn blijven voorzien. Want juist in zulke tijden wil je het toch gezellig maken met je dierbaren thuis en lekker met elkaar eten? Uiteraard treffen wij, net als afgelopen weken, extra hygiƫne maatregelen bovenop onze normale routine.

Wij bieden u de volgende services aan:

MAXIMILIANO BEZORGEN: Betaling via Tikkie, geheel contactloos. Bestellen via onderstaand nummer of email. Wij komen met liefde de bestelling thuis bezorgen. Wij bellen aan en zetten de bestelling voor uw deur klaar.

MAXIMILIANO DRIVE THROUGH / TAKE AWAY: Betalen via Tikkie, geheel contactloos. Bestellen via onderstaand nummer of email. Wij spreken een afhaaltijd met u af. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling buiten op u staat te wachten.

MAXIMILIANO DINERBON: Wilt u weer lekker komen eten wanneer deze roerige tijd voorbij is en Maximiliano steunen in de tussentijd dan kan dat met een Dinerbon. Leuk voor u zelf of om kado te geven.
BESTELLEN: 035 533 52 09 / 0625 005 599 [email protected]

Last but not least, let op uzelf en op anderen. Blijf veilig en alle sterkte, succes en liefde voor iedereen gewenst!

Con Amore MAXIMILIANO

Reacties