Cryospace het Gooi: ijs en ijskoud

Boost je immuunsysteem bij Cryospace het Gooi
Veel (top)sporters kenden het geheim van versneld koelen al,

maar nu kun jij ook profiteren van deze gezondheidsvoordelen!

Tijdens deze zeer bijzondere periode is het belangrijk dat we gezond leven en gezond blijven. Een cryotherapie sessie geeft je direct meer energie, je slaapt beter en heel belangrijk je geeft je immuunsysteem een geweldige boost. Je voelt je fitter, vitaler en gezonder.

Na het intake gesprek neem je plaats in de CryoSpace cabine in je ondergoed of badkleding. Een paar handschoenen en sloffen worden verzorgd. Je hoofd komt boven de cabine uit, omdat je hoofd niet gekoeld hoeft te worden.

Hoe werkt het?

Tijdens de cryotherapie wordt het lichaam gedurende 3 minuten blootgesteld aan -140 graden Celsius. De extreme kou zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar vitale organen, spieren en weefsels wordt versterkt. Het stimuleert direct de aanmaak van hormonen wat ook goed is voor het libido en een daadkrachtig en energiek gevoel geeft.

Wat doet het?

Cryotherapie werd in 1978 ooit bedacht voor reuma patiënten. De positieve effecten van blootstelling aan extreme kou bleken echter veel breder dan pijnbestrijding bij reumatische klachten, zoals fybromyalgie. Zo herstellen spieren een stuk sneller na het sporten (vandaar de populariteit bij topsporters), ondersteunt het de vetverbranding, draagt het bij aan huidverjonging en neemt de stress af.

Veilig en verantwoord

“Onze medewerkers zijn gecertificeerd en begeleiden je tijdens de sessie”, vertelt Sandra Alderding. “Uiteraard bouwen we het rustig op. We geven een persoonlijk advies op basis van wat je met de cryotherapie wilt bereiken. Al na één sessie voel je je veel energieker en vitaler. Bij chronische klachten – variërend van fybromyalgie tot slapeloosheid en overgangsklachten – heb je meer baat bij een kuur voor een optimaal effect. Het is soms even afzien maar achteraf zit je een stuk beter in je vel, daar doe je het voor.”

Kom het proberen en maak gebruik van onze speciale try-out aanbieding. 8 sessies voor 100 euro

Cryospace het Gooi
Gijsbrecht van Amstelstraat 240
1215 CR Hilversum
Tel.: 035-6473883
Mail: [email protected]
www.cryospacehetgooi.nl

Reacties