Unieke kansen bij KAFEE in Muiderberg

Foto:

Goedemiddag lieve mensen, wij hopen dat iedereen het nog een beetje volhoud thuis, dat er weinig/geen zieken zijn en jullie jullie zelf goed kunnen vermaken, gelukkig werkt het weer mee en laat de zon veel van zich zien!

Nu we helaas nog langer aan huis zijn gebonden, duurt het langer om langs te komen voor een lekker kopje koffie, smoothie en/of een lunch. Maar dat houd ons niet tegen om aan de slag te blijven.

Wij willen beginnen met het maken van een terras bij ons KAFEE, zodat, wanneer wij jullie weer mogen ontvangen, jullie hier heerlijk kunnen plaatsnemen.
Maar een terras kost niet niks… en hoe graag we het ook willen, we kunnen het op dit moment niet helemaal alleen…
Wij willen met een nieuwe en goeie spirit voor de tweede keer dit jaar open gaan: daar komt ie;

“KAFEE voor Twee” (en voor Drie | Vier | Twintig | en binnenkort 40 natuurlijk).

Een extra terrasje in Muiderberg kunnen we wel gebruiken, daarom zijn wij op zoek naar ongeveer 25 KAFEE gangers. Deze KAFEE gangers krijgen hun eigen naam en/of bijnaam, gegraveerd in een gouden plaatje op het KAFEE terras. Hiervoor stort de KAFEE ganger €45 als bijdrage voor het toekomstige lounge/beach/relax terras.
Dan zorgen wij ervoor alsof je van de zomer in Honolulu op een terras zit, maar dan in ons eigen Muiderberg.

Dan hebben we nog iets leuks voor alle koffie liefhebbers onder ons; maar ook voor onze smoothie liefhebbers.
Voor €25 koop je een tien stempel koffie kaart. Eén stempel is één koffie/thee, of je nou een espresso, verse muntthee of een koffie verkeerd met havermelk neemt.
Voor €25 koop je ook een zes stempel smoothie kaart, hiervoor krijg je een grote smoothie voor een aangepaste prijs.
(Onze normale smoothie prijs is ~ Large is 5,50 – small is 4,25 ~)

Deze stempelkaart koopt je nu en haal je bij ons op wanneer wij weer open mogen, dat laten wij natuurlijk luid en feestelijk horen.
Wij kijken er enorm naar uit om weer open te gaan, voor jullie klaar te staan en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij zijn voor onze nieuwe plannen en onze stempel kaarten.

Ben je geïnteresseerd in onze plannen en/of in de stempel kaarten? Dan horen wij heel graag van je via WhatsApp op ons KAFEE telefoonnummer 0614703035, of via Facebook Messenger via onze KAFEE pagina.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze tijd en kom tijdens je wandeling vooral even, op een afstandje, kijken naar ons ‘terras in progress’.

Wij hopen van jullie te horen. Veel liefs, Karlijn, Luna & Fee.

Reacties