Aankoopmakelaar stelt zich voor…

Frans Huijbregts
Foto:

DROOMHUIS? #SAMENKOPEN
Je nieuwe woning aankopen zonder zorgen? In deze onrustige tijd van het coronavirus en met mogelijk stijgende rente- en dus hypotheekkosten? En… met in het achterhoofd dat verkopend makelaars nagenoeg niet meer verkopen aan kopers zónder aankoopmakelaar? Dan is het tijd voor je eigen aankoopmakelaar.

Natuurlijk kun je zelf bezichtigen, een scherp bod uitbrengen, de verdere onderhandelingen voeren en bij de notaris komt het ook vast wel goed. Toch? Maar…wélk bod breng je uit en wanneer precies?
Wat zijn erfdienstbaarheden en hoe staat het daarmee? Wanneer ben je precies in onderhandeling en wanneer niet en wat te doen als je iets meer tijd nodig hebt voor je financiering of wanneer de woning achteraf technische gebreken blijkt te hebben?
Of wanneer je steeds achter het net vist?

BEETJE TEGENGAS

En als je dan ook nog eens tegenover een professionele verkoopmakelaar staat met maar één doel: voor zijn of haar cliënt de hoogste prijs en beste condities… Dan kan een beetje professioneel tegengas beslist geen kwaad. We moeten het hen ook niet té gemakkelijk maken, toch?

SOCIAL MEDIA

Twitter? Volg de tweets van Makelaar Frans https://twitter.com/franshuijbregts

Instagram? Kijk mee met onze posts https://www.instagram.com/makelaar.frans/

Facebook? Like ons en krijg aankooptips
https://www.facebook.com/stonesaankoop/

Contact? Mail ons gerust voor je vragen [email protected]

Veel kantoren doen de aankoopmakelaardij ‘erbij’, zij richten zich namelijk op de verkoop van woningen. Wij niet: jouw woningaankoop is onze focus. Wat jij eens of een paar keer in je leven doet, dat doen wij dagelijks: onderhandelen, onderzoeken, informatie opvragen. Objecten scouten die nog níet op Funda staan. We kennen de markt, ondersteunen je in het aankoopproces en behoeden je voor valkuilen. En geven gezond tegengas aan de verkopend makelaar.

EN WAT GAAT DAT KOSTEN?

Niemand werkt voor niets en wij dus ook niet. Maar onze tarieven zijn transparant en wij zijn de courtage waard. Is het niet financieel dan zeker voor de gemoedsrust. Je weet wel, dat van het ‘niet alleen genieten van de bestemming maar ook van de route er naartoe’-principe. Jij maakt straks de woning, de stenen, het huis, als het goed is jouw thúis en samen zorgen we voor een comfortabele weg daar naartoe.

Frans Huijbregts – Stones Aankoopmakelaars BV

www.stones.nu

Reacties