Verzorg je huid na de winterperiode

Foto:

In het voorjaar is de huid altijd zwakker na de winterperiode. De ruwe wind en de kou droogt de huid uit en beschadigt de huidbarrière.

Hierbij krijgen wij ook met ziektes te maken zoals griep en nu met het coronavirus. Onze huid heeft hier van te lijden. Door het verlaagde immuunsysteem van ons lichaam krijgt onze huid ook niet voldoende voeding. Tijdens ziekte verzorgen we onze huid niet regelmatig, laat staan de verwarming en de droogte in huis die onze huid geen goed doen.

Je kunt het immuunsysteem van je huid aansterken net zoals je dat doet met extra vitamines voor je lichaam.

Daarom heeft de Praktijk voor Huidverbetering Hilversum voor jou een ‘Immuunsysteem pakket’ samengesteld! Check voor meer info: https://www.praktijkvoorhuidverbetering.nl/product/131241/actie-immuunsysteem-van-de-huid-pakket

Reacties