Aanvullende maatregelen zaterdagmarkt in HUIZEN

Foto:

Om de zaterdagmarkt in Huizen op een veilige manier door te laten gaan, zijn er de afgelopen tijd verschillende maatregelen genomen. Ondanks dat de markt hierdoor steeds goed is verlopen nemen we komend paasweekend een aantal aanvullende maatregelen, zodat alle bezoekers en ondernemers meer ruimte hebben om zich aan de veiligheidsvoorschriften te houden.

Dit houdt het volgende in:

Markt breder opgezet

De markt wordt breder opgezet. Het marktterrein wordt uitgebreid naar de Kerkstraat tussen de Keucheniusstraat en het Prins Bernhardplein. Daarom wordt dit gedeelte voor autoverkeer gesloten, evenals de Raadhuisstraat. De parkeergarages zijn bereikbaar via de Tuinstraat – Keucheniusstraat. Dit wordt met bebording aangegeven en daarnaast staan er verkeersregelaars om bezoekers hierop te wijzen. Kramen kunnen door de bredere opzet op een andere plek staan dan ze normaal staan. Hierdoor is er meer ruimte voor bezoekers.

Kom alleen

Bezoekers van de markt en het winkelcentrum verzoeken wij wederom zo veel mogelijk alleen te komen en niet lang te blijven hangen. Er mag niet gegeten en gedronken worden, neem alles mee naar huis. En fiets niet tussen de kramen door, maar stap af of zet uw fiets weg in de daarvoor bestemde rekken. Naast de fietsenrekken nabij de Albert Heijn en de Hema is er bij de kerk ook altijd ruim voldoende gelegenheid voor het stallen van fietsen.

Per week zal opnieuw beoordeeld worden of de genomen maatregelen mogelijk aangepast worden.

Meer informatie? Houd de pagina www.huizen.nl/corona goed in de gaten.

gooisch

Reacties