KOKEN, ETEN EN VERBINDEN…

Foto:

Komen de muren ook al een beetje op je af? Word je al gek van het thuiszitten?
Gelukkig hebben we mazzel met dit prachtige weer de afgelopen weken, wat zouden we doen zonder de zon?

Het is een klein lichtpuntje in deze donkere tijd. Maar er ontstaan ook geweldige momenten in tijden van crisis, we verbinden meer met elkaar, weliswaar op afstand, maar toch lijken we wel dichter tot elkaar te komen, ineens zijn de vooroordelen wat minder aanwezig, gedeelde smart…

Even terugkomend op het verbinden, wellicht kennen jullie mij nog?
Ik ben die dame die vorig jaar een erotisch kookboek heeft uitgegeven, kookboek genaamd Let’s Missbehave ‘where food meets pleasure’. Na 6 jaar keihard werken, kindjes opvoeden en tussendoor genezen van mijn borstkanker, heb ik op 1 november 2019 mijn eigen kookboek uitgegeven. Een kookboek waarmee ik mensen dichter bij elkaar wil brengen en dat vrouwen en mannen open over hun wensen, verlangens en fantasieën gaan praten.

CORONA
Praten hoor ik je denken… ik doe dit al de hele dag! De Corona zorgt er voor dat de meesten van ons ineens 24/7 thuis zitten, met hun partner of gezin of alleen. Normaal gesproken is het al best lastig om je relatie goed te houden of om iemand te vinden waarmee je die zgn. klik hebt, laat staan in deze tijd. Geen tijd om te daten of om gezellig af te spreken. En thuis met je gezin om je heen is het lastig om privé tijd met elkaar te vinden en echt met elkaar te gaan praten en verbinden.
Sommigen van ons gingen vreemd om wat afleiding te vinden, maar deze escape valt nu ook een beetje weg.
Dus hoe houd je het nou toch een beetje gezellig, spannend en hoe houd je de communicatie open? Hoe vind je die verbinding met elkaar weer terug? Hoe durf je wel over intimiteit te praten? Je hebt iets laagdrempeligs nodig, zodat je het ijs breekt. Seks verbindt, eten verbindt, in beide gebruik je al je zintuigen.

HOE DAN?
Mijn kookboek gaat dus niet over afrodisiaca, wat je moet eten om te verbinden, maar over samen de keuken ingaan, de een kookt een zalig recept en de ander leest een van de 20 spannende erotische verhalen over verschillende onderwerpen in de seks & erotiek.
Je schenkt een lekker drankje in en zet een heerlijk sfeer verhogend muziekje aan…
In het boek staan playlists die bij de hoofdstukken (voor/tussen/hoofd/na) horen, je kiest een van deze uit op Spotify. Alle ingrediënten voor een lekker gerecht en spannende avond zijn aanwezig.
De recepten zijn geschikt voor een hobbychef tot een ervaren chef. Er zijn nl. 10 recepten van mij, gerechten die ik lekker vind, niet in een bepaalde categorie. Als je iets niet lekker vindt of er misschien wel allergisch voor bent, vervang je dit gewoon voor iets anders, wees creatief!
Voor de ervaren chefs onder ons heb ik 10 restaurants die dicht bij mij staan bereid gevonden om hun gerecht te presenteren welke voor hen dicht bij intimiteit en verbinding staat.
Dit zijn restaurants door heel Nederland, waaronder een recept van Jonnie Boer van de Librije, Eveliene Wu van Mood Rotterdam (heeft nu ook restaurant met Rico Verhoeven opgezet), Ashton Kramer van Jan Tabak Bussum, Denis Nijp van Spui76 Spakenburg en Orlando David van Singel101 Amsterdam e.a.

SO COOK YOUR HEART OUT!
Als je nieuwsgierig bent geworden en nog een leuk cadeau zoekt voor bv. een verjaardag, Moederdag, Vaderdag of gewoon zomaar een verrassing tussendoor in deze tijd die je samen binnen moeten doorbrengen? Of straks als je weer gaat daten en lekker met je date wilt koken?

Mijn kookboek is o.a. te verkrijgen op www.letsmissbehave.com

of bij bol.com

of bij boekhandel Bruna in Laren, Libris Voorhoeve in Hilversum, bij boekhandel Los en bij Zus & Zo in Bussum.

Via mijn website kan ik jouw boek persoonlijk signeren met een boodschap van jouw keuze en zelfs indien gewenst persoonlijk langs brengen!

Reacties