Lancering Blue Queen of Cups: De tijd is nu

Foto: Mabel

Hallo lief mens, ben jij toe aan iets leuks en zinnigs?
Sommigen van jullie herkennen dat misschien wel: Je wilt al zo lang een drastische make over, maar je durft het niet.

Je bent accountant, maar wilt eigenlijk graag je spirituele talenten ontwikkelingen en er mee uit de kast komen. Of je bent best een grijze muis en wilt er eigenlijk als Marilyn Monroe uitzien. Aanstaande woensdag 8 april 19.00 uur geeft Mabel van den Dungen haar eerste Facebook Live in Lady Drag als de Blue Queen of Cups over persoonlijke transformatie in een sociaal gedistantieerde tijd.

Van den Dungen: “Mijn centrale boodschap is om juist in een sociaal verstikkende tijd, jezelf per direct toestemming te geven, om alles en iedereen te mogen zijn. Ik wil in een tijd waarin we allemaal ‘zitten opgesloten’ anderen emotionele, creatieve en psychologische vrijheid geven, door mijn eigen coming uit te laten zien. Uiteraard geef ik ook tips en tricks en laat ik zien hoe ik mijzelf heb omgetoverd tot de ‘Bleu Queen of Cups’.

Samen met de ‘Blue Queen of Cups’ kun je nu dus jouw persoonlijke verlangens inzichtelijk krijgen en transformeren zodat ook jij meer vrijheid ervaart in een 1,5 meter afstand maatschappij.

Van den Dungen:

“We kunnen tijdens Facebook Live op woensdag 8 april om 19.00 uur interactief chatten en ik beantwoord al je vragen. Om 20.00 uur kun je met mij mee doorschakelen naar mijn YouTube-kanaal Mabelstarot en een Volle Supermaan tarot reading geef voor alle sterrenbeelden.”

Promo-clip lancering ‘Blue Queen of Cups’

Sponsor
De lancering van de ‘Blue Queen of Cups’ wordt ondersteund door de Nederlandse mode-ontwerper
Brian Enrico Body Couture – Ready to wear on demand.

Onderschrift: Mabel van den Dungen als de Blue Queen of Cups, kleding: Brian Enrico Body Couture

Volg Mabel op haar twee YouTube-kanalen
De Verlichte Vrouw
Mabelstarot

Korte bio
Mabel van den Dungen is een Nederlandse autoriteit op het gebied van Intermittent Fasting, bewustwording en zelfontwikkeling.
Zij is ‘hormonal profiler’ en NLP Mastercoach met als specialiteit hypnotherapie en Theta Meditatie. Van den Dungen is oprichter van het Intermittent Fasting Instituut Nederland. Zij ontwikkelde en presenteerde tv-programma’s voor RTL4 en RTL5, schreef voor bladen als Quote, Esquire en Elle, was hoofdredacteur van Carp (blad voor hoger opgeleiden) en het vakblad Reclameweek en publiceerde 16 boeken over beter en gezonder leven in de 21ste eeuw.