Over App’s gesproken…

Foto: SportLounge

De Personal Thuistrainer App
We zijn massaal thuis aan het sporten geslagen! Heel goed maar niet iedereen kan deelnemen aan de sportactiviteiten die je gratis kan volgen via internet.

Denk aan mensen met rug- en nekklachten, knieproblemen, of andere indicaties waardoor staande en springende oefeningen niet mogelijk zijn.

Indicatie of niet, het geven van instructies over de uitvoering van oefeningen is ook super belangrijk, daar ontbreekt het nog wel eens aan.

We willen er immers geen lichamelijke klachten, blessures of extreme spierpijn aan overhouden.

Ieder mens heeft een ander doel en niveau, daar dien je als aanbieder van trainingsprogramma’s rekening mee te houden. Veilig en verantwoord thuis trainen is van vitaal belang!

Persoonlijk afgestemd trainingsplan

De Thuistrainer App van de SportLounge bestaat uit een persoonlijk afgestemd trainingsplan gericht op je doel, indicatie en leeftijd.

Uit een bestand van 250 oefeningen wordt een training speciaal voor jou samengesteld. Oefeningen die haalbaar zijn met een opbouw die bij jou past.

Bij deze app ontvang je een persoonlijke training van onze bewegingscoach via videoapp of zoom. Zo kunnen we meekijken om aanwijzingen te geven.


Daarnaast bieden we een YouTube video met duidelijke uitleg over de uitvoering van de oefeningen.

Alle oefeningen op film

Jouw persoonlijke trainingsplan bevat 12 oefeningen die via filmpjes worden weergegeven in de app. Je ziet goed hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. Het aantal herhalingen en de opbouw van de beweging staat ook weergegeven inclusief tips en aanwijzingen die voor jou van belang zijn. Ben je ‘klaar’ met een trainingsplan of heb je de opbouw bereikt dan ontvang je een nieuw trainingsplan met andere oefeningen en meer uitdaging.

Wat maakt de Personal Thuistrainer App uniek

-Gratis intake en persoonlijk instructies via videoapp of Zoom
-Op maat gemaakt trainingsplan
-Geschikt voor ouderen en/of mensen met een indicatie
-Trainen waar en wanneer jij dat wilt
-Hulp, uitleg of aanpassingen op je trainingsplan
-Iedere 4 weken een nieuw trainingsplan
-Per maand af te nemen, zonder langdurig abonnement

Meer informatie kun je aanvragen via: www.sportloungenederland.nl/informatie

We wensen onze lezers veel succes en zijn benieuwd naar de Six – Packs 🙂 🙂