Volkszanger Mick Harren zingt vanuit hijskraan voor bewoners van zorgcentrum Berkenstede in Diemen

Volkszanger Mick Harren heeft afgelopen dinsdag de bewoners van zorgcentrum Berkenstede in Diemen verrast. De zanger gaf een optreden vanuit een hijskraan.

De Berkenstede in Diemen is een verzorgingshuis met 186 bewoners die door de coronacrisis wel een “hart onder de riem” kunnen gebruiken. Spuitkorf HVN heeft contact gezocht met Mick die samen met zijn collega’s Jan en Rick het initiatief direct omarmden.

De bouw van Berkenstede vraagt echter om een speciale logistieke benadering, namelijk een reusachtige mobiele kraan met werkbak die Spuitkorf HVN samen met collega’s van C&P Kraanverhuur op locatie hebben neergezet. Mick Harren is over de panden heen gehesen en heeft van daaruit een concert gegeven aan de enthousiaste bewoners van Berkenstede.

Reacties