Bussum Cultureel gaat dit jaar niet door

Foto: FB Bussum Cultureel

Helaas. Bussum Cultureel dit jaar afgelast

Het spijt ons dit bericht te moeten sturen: Bussum Cultureel stond gepland voor 4, 5 en 6 september 2020 en het beloofde een geweldige editie te worden met vele bekende en ook een aantal nieuwe programma-onderdelen. Maar helaas hebben we moeten besluiten dat het hele festival niet doorgaat als gevolg van de corona-pandemie.
Gelukkig begint het leven langzaam weer een beetje op gang te komen, maar voor evenementen met een vergunning geldt in ieder geval tot 1 september 2020 een verbod. En zelfs die datum is nog onzeker. Kortom, het risico was gewoon te groot en hebben we in overleg met de Gemeente Gooise Meren de moeilijke beslissing genomen om het festival voor dit jaar te annuleren.

De teleurstelling is groot voor het hele team, van de programmeurs en crew tot onze vrijwilligers, en natuurlijk ook voor onze bezoekers en alle geweldige artiesten, kunstenaars en creatievelingen. Maar helaas dit jaar dus geen Openluchtbioscoop, geen Culturele Markt, geen Proef- & Wijn Plein, geen Theaterstraat, geen Taalplein, geen Poppodium, geen Peuterfilm, geen Kinderplein, geen Muziek, geen Dans, geen Art Fair, geen Fonteinconcert en geen Langste Eettafel.
Samen met een aantal creatievelingen zijn we aan het broeden op een plannetje om binnen de coronatijd toch het culturele seizoen te kunnen openen. Zodra we daar wat meer over kunnen vertellen, hoort u weer van ons. En wilt u meedenken, dan horen we dat uiteraard graag!

Volgend jaar staat Bussum Cultureel gepland op 17, 18 en 19 september 2021 en met nog meer energie zullen we dan samen een fantastische editie gaan bouwen! Maar voor nu: blijf gezond.

Warme groeten,
Marc, Rik, Yvette, Ernst en Mirjam
bestuur van Bussum Cultureel
[email protected]

Reacties