Singer Laren gaat weer open en speciale Anjeractie

Foto:

We gaan weer open Goed nieuws! Vanaf 1 juni 12.00 uur openen we ons terras, de beeldentuin en de Singer Shop. In de beeldentuin en de Orangerie is een tentoonstelling ingericht met het werk van de Laarder beeldhouwer Pépé Grégoire, winnaar van de Singer Prijs 2020.

We hebben allerlei maatregelen genomen om u een veilig en plezierig bezoek te bieden. Het terras heeft alleen zitplaatsen en wij brengen u naar uw tafel. Gasten moeten 1,5 meter afstand houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). Reserveren voor het terras en de beeldentuin is niet nodig.

Museum
Het museum opent zijn deuren een maand later, namelijk op 30 juni.
Dit komt door renovatiewerkzaamheden in het museum waaraan nu de laatste hand wordt gelegd.

Kaarten, Tijdsloten en Spreiding van de Bezoekers
Tickets voor het museum zijn alleen via onze website te bestellen. We werken met tijdsloten. Zo zorgen we voor een optimale spreiding van de bezoekers in het museum. Eind mei start de kaartverkoop. Houd onze website in de gaten voor de laatste informatie.

Johan Dijkstra, Drogende palingfuiken achter het Blauwborgje, 1924, wasverf op doek, Singer Laren, Schenking Renée Smithuis

Singer TV
Nu het museum nog gesloten is, laten we u met veel plezier genieten van een nieuwe aflevering van Singer TV. Dit keer vertelt Jan Rudolph de Lorm over het schilderij Drogende palingfuiken achter het Blauwborgje van Johan Dijkstra.

Direct naar SingerTV
En bij dat schilderij delen we graag nog een ‘weetje’. Dijkstra schilderde zijn palingfuiken op de achterzijde van een reeds gebruikt doek, waarop hij een stilleven met veldboeket had gemaakt. De gewoonte om een doek tweezijdig te beschilderen nam hij waarschijnlijk over van Jan Wiegers, die het op zijn beurt had gezien bij zijn grote inspirator Ernst Ludwich Kirchner.

We kunnen niet wachten tot we u weer mogen ontvangen.

www.singerlaren.nl

Maar Singer Laren kunt u ook steunen

Beste Singer relatie, vorige week werd de Zilveren Anjer aan Els Blokker-Verwer toegekend voor haar grote steun aan Singer Laren. Wij zouden niet kunnen bestaan zonder al die gulle gevers die ons een warm hart toedragen. En juist in deze tijd, waarin we de deuren een periode hebben moeten sluiten, kunnen we alle steun meer dan ooit gebruiken. Deze week doet Singer mee aan de mobiele Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Via onderstaande link kunt u anoniem een bedrag doneren. Elke bijdrage is welkom en gaat volledig naar Singer Laren.

Wilt u doneren, maar liever niet anoniem? Neem dan contact op. Het delen van dit bericht met contacten uit uw telefoonlijst wordt zeer op prijs gesteld. Heel veel dank! Evert van Os, directeur Singer Laren. https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020?p=38381797

Door naar Anjeractie

Wilt u ook een bericht plaatsen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of 0644401135
Adverteren kan natuurlijk ook 😉

Reacties