Online De Gooische Muziekschool Ontdekken

Foto: De Gooische Muziekschool

Voor het eerst in het 25 jarig bestaan van De Gooische Muziekschool: een online open dag!
Een primeur die belangstellenden de gelegenheid biedt om op zaterdag 13 juni kennis te maken met ons aanbod, onze docenten en onze organisatie.

Elk jaar kunnen kinderen en volwassenen op verschillende momenten op de open dag muziek- en theaterlessen meemaken. Door de Corona-maatregelen lukt dat dit seizoen niet en gaat De Gooische Muziekschool de open dag online aanbieden.

Door de gedwongen digitale periode zijn docenten en organisatie inmiddels veel beter ingericht op online lesgeven en online-promotie. Zo zijn er naast een algemene trailer maar liefst 19 promofilms gemaakt door docenten.
Deze negentien promofilms vertegenwoordigen bijna het volledige cursusaanbod.

Wie de digitale open dag bij wil wonen meldt zich per mail aan en geeft op welke bijeenkomst of bijeenkomsten de bezoeker wil bijwonen. Elke bijeenkomst duurt ongeveer een half uur. De aangemelde bezoeker ontvangt een uitnodiging voor de online bijeenkomst met docent en organisatie. Per sessie is er plek voor 10 personen. Meer informatie is te vinden op de website of telefonisch via 035-6936596.

Online Open Dag De Gooische Muziekschool, zaterdag 13 juni 10.00 tot 17.00 uur.

De Gooische Muziekschool
Dr. Schaepmanlaan 8
1402 BT Bussum

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 17.00 uur.
035 – 693 65 96
[email protected]

Wilt u ook een open dag, evenement, bericht, post, foto, fb, insta, take away, bezienswaardigheid, nieuwsbrief etc. etc. etc. met ons delen? Ook nieuwtjes zijn welkom 😉 [email protected]

Bellen / appen mag ook: 0644401135

Reacties