Astrid Spruit: Wie ben ik en wat doe ik?

Foto: Astrid Spruit

Moeder, zelfstandige vrouw en de founder van Positieve Kijk, mijn bedrijf waar ik met veel liefde en passie in werk.

Omdat ik door eigen ervaring weet wat een burn-out inhoudt en ik diverse trauma’s zoals een gewapende overval en een heftige vroeggeboorte heb meegemaakt en ik zelf een lange reis naar mijn inner wereld heb gemaakt, kan ik andere vrouwen als geen ander helpen zichzelf terug te vinden in een liefdevollere en gelukkigere versie van zichzelf.

Dit doe ik door gebruik te maken van mijn eigen ontworpen CREATIEKRACHT Formule die mij hierbij geholpen heeft positiever in het leven te gaan staan. Een 5 stappenplan waarin ik je begeleid de naar je innerlijke wereld om oude emoties en overtuigingen op te ruimen. Dankzij de formule ben jij in staat echt die change te maken!

Simpel, effectief en praktisch.

Ik werk veel met trainingen in besloten fb groepen en ook voor 1-op-1 trajecten ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik leef mijn leven in flow en ik kan creëren en manifesteren. Dit is mijn Creatieflow Lifestyle, genieten van mijn leven in vrijheid zodat ik mij omringen kan met wie ik wil, waar en wanneer ik wil.

Ik heb een Positieve Kijk op mijn leven, wil jij dit ook graag?
Neem dan contact met mij op en we kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Zie website: www.positievekijk.nl |

Mailen mag ook: [email protected]

Op het programma:

1. 8 juni start de training ‘Van Stress naar Ontspanning’ 7 dagen GRATIS Laatste gratis ronde, hierna €
9,95.
https://www.subscribepage.com/minderstressmeerenergie_8jun

2. 29 juni mei start de 30 daagse: Reken nu echt af met stress, onzekerheid en angsten! (EENMALIG 50%
korting)
https://www.subscribepage.com/metpositiviteitraakjedestresskwijt

3. VIP 1 op 1 Mentor Trajecten, ik help je ombuigen van gedachten, trauma’s, onderzoeken gedachten en emoties. Onder het kleed duiken we om jouw probleem aan te pakken. Anders dan anders, effectief en gegarandeerd resultaat. Ik spiegel je en laat je zien waar je in groeien mag.

4. IJSLAND WINTERRETRAITE! We gaan 4 dagen werken aan persoonlijke ontwikkeling, relaxen, genieten en ontspannen!
https://www.subscribepage.com/boeking_ijsland

Wilt u hierop reageren of heeft u ook iets wat u wilt delen: [email protected]

Bellen / appen kan ook: 0644401135

Reacties