Coronahulp nodig of aanbod? Huizen voor elkaar

Foto:

Onder de categorie Coronahulp op www.Huizenvoorelkaar.nl hebben zich al tientallen mensen aangemeld. Zij staan allemaal klaar om een ander te helpen. Heb je hulp nodig? Kijk dan op de website en maak gebruik van iemands aanbod. Wil je zelf graag aan de slag?

Deze vragen zijn nieuw op Huizenvoorelkaar:

Hulp voor Vincent
Vincent onderzoekt bij het Toegankelijkheidspanel hoe gebruiksvriendelijk de gemeente Huizen is voor mensen met een beperking. Zelf heeft hij ook te maken met een beperking en kan daarom wel wat hulp gebruiken bij zijn werk. Vincent zou graag hulp krijgen van iemand die hem wil helpen bij het schrijven van e-mails, het beheren van zijn agenda, mee gaat naar team overleggen en helpt zijn jas aan/uit te trekken. Je bent bij voorkeur op woensdag beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

Trainer bij Sportief Hardlopen Huizen
Word jij enthousiast van het motiveren van sporters en ben jij graag in de buitenlucht bezig? Dan is Sportief Hardlopen Huizen op zoek naar jou! Zij zoeken een looptrainer die doordeweeks en in het weekend training kan geven. Na een inwerkperiode en interne opleiding geef je trainingen aan verschillende loopgroepen. De invulling en route mag je zelf bepalen. Kom jij ons team versterken?

Aan de slag bij Kringloopcentrum Eemnes
Geef jij spullen graag een tweede leven? Bij Kringloopcentrum Eemnes en Huizen komt dagelijks van alles binnen. Om alles goed te kunnen verkopen zoeken zij meerdere vrijwilligers. Zo kun je aan de slag bij het speelgoed, op de boekenafdeling, help je bij de kleding of sta je achter de kassa. Er is voor ieder wat wils. Je krijgt een kleine vrijwilligersvergoeding voor je inzet. Het Kringloopcentrum is blij met jouw hulp!

Magazijnhulp bij de Voedselbank
Overschotten van voedsel en het gebrek ervan lost de Voedselbank graag op. Wekelijks worden er 550 pakketten uitgedeeld in het Gooi & Omstreken. Ze zijn op zoek naar vrijwilligers die op dinsdagochtend met een gezellig team alle inkomende goederen willen bekijken op houdbaarheidsdatum en beslissen wat direct moet worden uitgegeven of bewaard kan worden. Je gaat secuur te werk en houdt je aan de regels voor voedselveiligheid en hygiëne. Hard en fysiek werken, daarna gezellig even bijkomen in onze kantine. Is deze klus jou op het lijf geschreven?

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar
contact gegevens:

[email protected]
035-5267553 – 06-39699058 –
www.huizenvoorelkaar.nl

Zoekt u ook vrijwilligers in ’t Gooi? Stuur uw aanvraag naar [email protected] .

Gooisch.Nieuws is doorlopend op zoek naar nieuwtjes, oproepen, vraag, aanbod, etc.
We plaatsen gratis, hoe leuk is dat?

Reacties