Genieten van de zinderende Singer zomeravonden

Foto: Singer Laren

Singer Laren viert de zomer met een reeks zomeroptredens in de beeldentuin. Tussen de beelden van Pépé Grégoire kunnen bezoekers wegdromen bij de muziek van Eric Vaarzon Morel en schateren van de lach met cabaretiers als Viggo Maas, Kasper van der Laan en Dolf Jansen. Toneelliefhebbers kunnen opgaan in monologen van Shakespeare door Gijs Scholten van Aschat en het toneelstuk De zus van… door Lot van Lunteren.

“Theater in tijden van corona vergt improvisatie, maar stel… je hebt een prachtig theater, een mooie ruime beeldentuin en artiesten die een publiek zoeken; een combinatie die leidt tot unieke avonden met cabaret, muziek en toneel. Ik hoop dat onze bezoekers en artiesten enorm genieten van de Singer zinderende zomeravonden. Ik verheug me erop.” Evert van Os, algemeen directeur Singer Laren

De reeks start op donderdag 18 juni met een optreden van cabaretier Ronald Snijders en sluit op 30 augustus af met de show Grotemondkapjes van Dolf Jansen. Per avond zijn 75 kaarten beschikbaar.

Het volledige overzicht is te vinden op www.singerlaren.nl/zomeravond.

Prijs per kaart is €19,50 en voor Singer supporters €17,00.
Het is mogelijk om een ‘borrelmand’ bij de kaarten te bestellen.
In de beeldentuin is t/m 29 november 2020 de overzichtstentoonstelling Profiel Europa van Pépé Grégoire te zien.

Veiligheid voorop
Singer Laren volgt de richtlijnen van het RIVM en heeft allerlei maatregelen genomen om zijn bezoekers een veilig en plezierig bezoek te bieden.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.singerlaren.nl

Op naar een open, nieuw, spannend, intrigerend en mooi seizoen!

Heeft u ook een bericht voor ons om het nieuwe seizoen te openen?
Stuur svp naar [email protected]

Liefst met foto’s, zodat we het (gratis) kunnen delen.