Hijsen vlag Veteranendag in Huizen

Foto:

Burgemeester Niek Meijer hijst op zaterdag 27 juni 08.00 uur de vlag bij het gemeentehuis in Huizen.

In Huizen worden veteranen jaarlijks in het zonnetje gezet vanwege hun bijdrage aan de maatschappij. Dat gebeurt op Veteranendag. Normaliter organiseren we hiervoor een bijeenkomst waarbij Veteranen elkaar ontmoeten en verhalen uitwisselen.

Door de corona crisis is een bijeenkomst dit jaar niet mogelijk. Daarom is de Nederlandse Veteranendag anders dan we gewend zijn. Zo is er bijvoorbeeld geen fysieke bijeenkomst in Den Haag, maar een beperkt programma in de Ridderzaal. Dit wordt uitgezonden op televisie.

Hijsen vlag
Ook in de gemeente Huizen willen we de Veteranen graag erkenning en waardering geven op deze dag. Burgemeester Niek Meijer zal op zaterdag 27 juni ’s morgens de Nederlandse vlag hijsen. Dit doet hij in het bijzijn van een kleine groep Veteranen. Verder zal het college aanwezig zijn.

We wensen de Veteranen en aanwezigen een mooi moment!

Reacties