Delete breidt uit! Vanaf 15 juli opening van de 17e en 18e locatie

Foto:

Afgelopen jaren is Delete een samenwerking met Cosmo Hairstyling aangegaan wat heeft geleid tot 3 Delete shop in shop locaties in Cosmo Salons. We openden reeds Delete Personal Cabines in de Cosmo Hairstyling vestigingen in Nieuwegein, Amsterdam – Noord en Utrecht Vredenburg. Daar komen nu dus 2 locaties bij, te weten Amsterdam – Zuidoost en Utrecht Leidsche Rijn. Zo breiden wij ons netwerk uit tot in totaal 18 Delete Salons.

Bij Delete Professionals in Waxing kun je terecht voor de beste wax treatments. Van een Brazilian en het ontharen van benen, oksels, gezicht en rug tot het threaden van de wenkbrauwen. Onze zelf opgeleide Wax Angels behandelen zowel vrouwen als mannen in de luxe waxcabines. Ook bieden wij heerlijke pre- en after care producten aan van de eigen Delete lijn die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen.

Vanaf vandaag kan er geboekt worden bij de nieuwe vestigingen via de website van Delete. De nieuwe salons zullen hun deuren openen op 15 juli 2020. Nu de zomer in aantocht is zijn deze nieuwe vestigingen meer dan welkom aangezien Waxen nog steeds in populariteit toeneemt. Maandelijks voert Delete al zo’n twaalfduizend waxbehandelingen uit, 7 dagen per week het hele jaar door.

Over Delete Professionals in Waxing

Delete is een keten van waxsalons waar vrouwen en mannen terecht kunnen voor professionele waxbehandelingen: van een Brazilian en het ontharen van benen, oksels, gezicht en rug tot het waxen en stylen van de wenkbrauwen. Delete heeft vestigingen in Amsterdam (7), Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Laren, Nieuwegein, Rotterdam (2), Utrecht (3) en Zwolle. Alle medewerkers, de zogenaamde Wax Angels, worden intensief in-house getraind – zowel vakinhoudelijk als op het gebied van service – op de Delete Academy. De salons werken uitsluitend met wax en pre- and after care producten uit eigen productlijn die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen. Het bedrijf, dat in 2010 is opgericht, telt ruim 125 medewerkers.

www.delete-waxing.com/salons

We wensen alle Delete medewerkers veel succes!!

Heeft u ook een (pers) artikel? [email protected] of bel/app 064440135
Onze artikelen zijn voor en van ‘t Gooi!