Huizenvoorelkaar, helpen maakt happy!

Foto:

Helpen maakt happy! Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor een afspraak of kom binnenlopen.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Secretaris bij het Alzheimer Café
Het regionale bestuur-Alzheimer-Nederland is op zoek naar een secretaris, iemand die helpt met de communicatie en PR en een belangenbehartiger. Het bestuur bestaat uit acht leden die de regio dementievriendelijk willen maken. Hierbij is het van belang dat de Alzheimer Cafés in stand blijven, er drie keer per jaar een Nieuwsbrief uitgegeven wordt en dat er wordt opgekomen voor de belangen van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Zou jij graag meer willen betekenen voor mensen met dementie, neem dan contact op.

Bardienst bij S.V. Huizen
Het voetbalseizoen gaat bijna beginnen. Op zaterdag is het altijd een gezellige, maar drukke bende bij S.V. Huizen. Vind jij het leuk om achter de bar te werken. Tijdens de bardienst zorg je voor koffie, thee, broodjes of limonade. Je helpt mee in de keuken en houdt de kantine en bar schoon. Ben jij een vroege vogel en vind je het leuk om in een gezellig team te werken, dan horen zij het graag.

Bestuurslid KBO-NH
Katholieke Bond voor de Ouderen in Noord-Holland is de grootste zelfstandige vrijwilligersorganisatie van en voor senioren in Noord-Holland. Het bestuur is op zoek naar een nieuw lid voor het bestuur van de provinciale vereniging. Het thema is digitalisering. Als bestuurder en portefeuillehouder ben je verantwoordelijk voor de algemene taken- en verantwoordelijkheden, maar ook voor het realiseren van de doelstelling. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarlijkse activiteitenplan digitalisering met bijhorende begroting. Spreekt deze vrijwilligersfunctie je aan, neem dan contact op met KBO-NH.

Vrijwilligerscoördinator voor kletsmaatjes
Stichting Het Begint met Taal is sinds kort begonnen met kletsmaatjes, hierbij gaan vrijwilligers in gesprek met nieuwkomers om in gesprek te gaan en hen beter Nederlands te leren. Door het succes is het van belang dat er meer vrijwillige coördinatoren komen. Hierbij help je met het voeren van intakegesprekken, het koppelen van kletsmaatjes, je belt potentiële vrijwilligers en nieuwkomers en je houdt de database op orde. Ben jij 8 uur per week beschikbaar en word je enthousiast, stuur hen dan een bericht.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl

Leuk om een keer te horen hoe het bevalt! Uw reactie zien we graag tegemoet op [email protected]

Reacties