Sushi tot in uw eigen keuken

Sushi liefhebbers opgelet!
Foto: Danielle Pandelaar

Danielle Pandelaar komt uit een echte Larense horecafamilie en daarom zit de liefde voor lekker eten in haar bloed.

Sushi liefhebbers opgelet!

Haar passie is de aziatische keuken. Elke eerste maandag van de maand kookte ze voor haar familie. Die avond noemde ze “Puur Daantje” en was een groot succes. Omdat ze nu ook andere mensen wil laten genieten van haar kookkunsten is ze haar sushi gaan verkopen. De sushi wordt gepresenteerd op houten planken die ze vervolgens bij de mensen thuis brengt. De sushi planken worden heel enthousiast ontvangen en ze krijgt dan ook veel lovende reacties. Wil je meer informatie over haar sushi planken? Neem dan contact op met Danielle Pandelaar via Facebook en wie weet komt ze zo’n heerlijke sushi plank bij jou thuis brengen!

Laat het u smaken!!

Reacties