In Het Hart van de Beat door Larense auteur!

Foto: Uitgeverij Kluitman

Nieuwe stoere serie voor jongens en meisjes van Larense auteur Maurits van Huijsstee verschijnt bij uitgeverij Kluitman

In september verschijnt bij uitgeverij Kluitman het eerste deel uit de serie ‘In het Hart van de Beat’ van auteur Maurits van Huijstee. In het eerste deel Doe of sterf (10+) wil de 13-jarige Donnie zijn droom najagen om rapper te worden, maar zijn vader is hier fel op tegen.

DOE OF STERF
Donnie kan zich niet goed concentreren op zijn nieuwe school. Sinds zijn moeder is overleden en zijn broer niet meer thuis woont, is het met zijn vader ook niet meer zo gezellig. Donnie vindt afleiding in de muziek. Hij wil rapper worden.
Op het plein in zijn nieuwe buurt worden er spit battles gehouden. Wie mag zichzelf dit jaar Keizer van het Plein noemen? Donnie wil graag meedoen, maar zijn vader verbiedt het. Hij haat rapmuziek en is bang dat Donnie dezelfde kant op gaat als zijn broer. Wat bedoelt zijn vader daar eigenlijk mee? En kiest Donnie voor zijn droom of zijn familie?

MAURITS VAN HUIJSTEE
Maurits van Huijstee is naast auteur ook leraar in groep 7 op scholen in Bussum en Laren. In eigen beheer gaf Maurits de vierdelige serie uit over Diego Zonnesteek, spannende boeken over een jongen die strijdt tegen klimaatverandering. Hij verkocht daarvan meer dan 40.000 exemplaren.

Larense schrijver Maurits van Huijsstee

Doe of sterf | In het Hart van de Beat | Maurits van Huijstee | € 14,99 | 134 pagina’s | Kluitman | isbn 978 90 206 2497 7

We plaatsen nieuwe boeken van Gooise Schrijvers gratis. Stuur naar [email protected]
afbeeldingen max. 5 MB.
Of app / bel 0644401135 voor meer info/specs.
Adverteren kan natuurlijk ook 😉

Reacties