Bloemen verheven tot kunst

Flowers4life maakt exclusieve bloesembomen, kunstbomen, boeketten, bloemstukken, bloemenletters, bloemen- en groenwanden. Natuurgetrouw en van kwalitatief hoogwaardige zijde.

Met liefde gemaakt uit puur vakmanschap door Karin Broekstra en haar team.

Karin en haar bloemen

Flowers4life werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers en is geschikt voor iedere ruimte. Vooral de bloesembomen zijn een echte eyecatcher en zorgen voor een WOW! effect. De bloesems zijn van uitstekende kwaliteit zijde van Silk-ka. De stam is gemaakt van een echte fruitboom. Deze wordt gedroogd en vervolgens geconserveerd om uitdroging te voorkomen. Op ambachtelijke wijze worden de takken aan de stam bevestigd en weggewerkt, alles tot in detail uitgevoerd. Een investering om jarenlang plezier van te hebben!

Het assortiment van flowers4life wordt in de webshop verkocht uit voorraad of in overleg speciaal ontworpen en met de hand op maat gemaakt.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor inspiratie en meer informatie kunt u terecht op www.flowers4life.nl.

Villa’s Appartementen Schoonheidssalons Kapsalons Cosmetische klinieken Dienst- en verzorgingssector Horeca
Hotel/conferentiecentra Beurzen Tentoonstellingen Events Entrees Showrooms Etalages om maar iets te noemen…

Let’s color outside the lines!

Regelmatig ontvangen wij verzoeken van ondernemende lezers van Gooisch.Nieuws.NL om hun bedrijf en/of producten te delen met anderen. Wilt u iets geplaatst hebben: [email protected]
Maar ook (nieuws)berichten zijn welkom en evenementen etc.