Wattnu organiseert collectieve inkoopactie voor isolatie

Foto:

Collectieve inkoopactie voor isolatie
Wattnu organiseert collectieve inkoopactie voor isolatie
Het buurtteam Parkwijk Duurzaam werkt al enige tijd nauw samen met energiecoöperatie Wattnu*. Door samen de krachten te bundelen komen we verder. Een jaar geleden heeft Parkwijk Duurzaam de eerste inkoopactie voor Isolatie maatregelen georganiseerd voor onze eigen wijken. Wattnu organiseert nu voor alle bewoners van de Gooise Meren een inkoopactie voor isolatiemaatregelen. Als buurtteam willen we deze actie graag bij jullie onder de aandacht brengen.

Digitale informatieavond op 30 september
Op 30 september om 20 uur zal er via Zoom een online informatiebijeenkomst plaats vinden waar we u verder kunnen informeren. Meld u zich vooraf hier aan voor deze avond zodat u een inlogcode ontvangt om deel te kunnen nemen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de avond bij te wonen dan is alle informatie ook te vinden op wattnu.org/inkoopacties/

Reacties

Cookieinstellingen