Larens Nieuws en meer vanaf nu op www.bol-an.nl gelanceerd door Burgemeester Nanning Mol

Bol-An is nu ECHT An!!!
Foto: Linda Verkroost

BURGEMEESTER LANCEERT WEBSITE WWW.BOL-AN.NL VAN LEO JANSSEN

Burgemeester Nanning Mol lanceerde, op de dag dat hij een jaar de eerste burger van het Gooise dorp was, achter zijn bureau de nieuwe website van Leo Janssen, voormalig creatief directeur van Endemol en oud-wethouder RO en Cultuur in Laren.
Www.bol-an.nl informeert over het leven van alledag in het charmante dorp. Iedere dag vers nieuws. Over Larense burgers, verdwenen boeren en sjieke buitenlui. Op www.bol-an.nl (let op het streepje tussen bol en an) vindt u naast het dagelijkse nieuws, informatie over allerlei activiteiten die in Laren plaatsvinden, berichtgeving over sport, vrije tijd, cultuur, opmerkelijke gebeurtenissen in de geschiedenis van het dorp, een agenda, de foto van de dag, filmpjes, recepten, boekbesprekingen, beschouwingen, belangrijke links, adressen én….. natuurlijk exclusief de veel gelezen rubriek Bol-an die Leo Janssen wekelijks schrijft voor de Laarder Courant de Bel.

Zijn in november verschenen boek ’Bol-an’ met gebundelde columns is alweer nagenoeg uitverkocht.

Janssen is bijzonder trots dat de burgemeester op zijn eerste verjaardag als burgemeester van Laren de site heeft geopend. “In het jaar dat hij nu onze eerste burger is, heeft hij laten zien dat hij van het dorp houdt en erin is geïnteresseerd.” Leo Janssen wil met deze site heel graag vertellen in wat voor een bijzonder en charmant dorp wij leven. Veel ‘buitenlanders’ zoals mensen die niet in Laren wonen soms door Laarders worden genoemd, hebben vaak de indruk dat Laren poenerig en patserig is, maar de werkelijke rijkdom van ons dorp zit van binnen. Zoveel bijzondere karakters wonen hier. En die vind je op www.bol-an.nl en daarover ga ik vertellen. En altijd met een tongue in cheek, met een glimlach. Het dorp heeft er de charme voor.” Heeft u zelf een mooi, spannend of ontroerend verhaal? Waar uw hart vol van is, van overstroomt of van breekt, dan kan dat.

Stuur uw berichten, activiteiten, herinneringen, ervaringen (al of niet met foto’s) naar [email protected]. Janssen: “Ik hoop dat er veel mensen naar www.bol-an.nl zullen kijken, er gebruik van maken en ervan zullen genieten.”

Foto: Linda Verkroost

Namens Gooisch.Nieuws.NL wensen we Theo veel succes !!

Reacties