Nieuwe hulpverleners gevraagd bij Huizen voor elkaar

Foto: Stichting Egelbescherming

Helpen maakt happy!

We zitten midden in een tweede golf. Corona laat ons nog niet los. Ben jij iemand die in deze tijd hulp nodig heeft? Of ken je zo iemand? Neem contact op met Vrijwilligerscentrale Huizen. Wij kijken graag samen naar een oplossing. Wil jij je binnen de geldende maatregelen graag inzetten voor een ander of een organisatie? Kijk dan op www.Huizenvoorelkaar.nl en ga aan de slag!
Deze vragen zijn nieuw op Huizenvoorelkaar en coronaproof:

Egelbescherming zoekt verzorgers
De egelbescherming vangt gewonde, verzwakte en verweesde egels. Van september tot half december is het de drukste tijd. Daarom kunnen zij jouw hulp goed gebruiken. Je verzorgt de egels, geeft ze voeding en maakt de verblijven schoon. Je komt in een gezellig team te werken. Houd je van dieren, natuur en heb je één of meerdere dagen per week tijd, dan hoort de egelbescherming het graag!

Leer jij Jawad viool spelen?
Kun jij goed viool spelen en wil je dit graag aan andere leren? Jawad wilt graag leren om viool te spelen. Hij is 24 jaar en woont in Laren. Jawad heeft een beperking, epilepsie en zit door een breuk in zijn heup in een rolstoel. Hij is gek op muziek en hij heeft een viool waar hij op wilt leren spelen. Wil jij Jawad helpen, neem dan contact op met zijn begeleider van Sherpa.

Schoonmaker met een sociaal hart
Viore is een centrum voor mensen die leven met kanker. Ze zoeken gastvrouwen en heren die bezoekers ontvangen, koffie en thee verzorgen en graag een praatje maken. Als gevolg van de coronamaatregelen komen er ook schoonmaaktaken bij. Je maakt de contactoppervlakken en de toiletten schoon. Bij Viore kom je in contact met mensen in een heel kwetsbare periode in hun leven. Lief en leed komt op tafel. Er wordt soms gehuild, maar ook gelachen! Neem contact op met Viore voor meer informatie.

Heide- en bosmedewerker
De vrijwilligers van het Goois Natuurreservaat gaan dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend om 8:30 de hei op of het bos in aan de Langerhuizenweg. Met een gezellige groep gaan zij kappen, plaggen en snoeien om de natuur mooi te houden. Vind je het leuk om in de natuur bezig te zijn, lichamelijke arbeid te verrichten en op je eigen tempo bezig te zijn. Kom een keer kijken, meelopen, koffie drinken en kennismaken.
Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected]

Reacties