Afhaalservice Kerstdiners Bezorgservice Adverteren en Meer

Adverteren Adverteren
Adverteren Adverteren
Foto:

Gooisch.Nieuws.NL is een nieuwsplatform in, voor en van de hele regio ‘t Gooi en heeft een bereik in en ver buiten ‘t Gooi. Reserveer daarom nu jouw advertentie of advertorial!

Bel met Serge Klaassen 06-36455297 of mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.

Extra aandacht voor jouw bedrijf of dienst
Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf juist in deze tijden extra vergroten? Hebben jullie een (nieuwe) afhaal- en/of bezorgservice? Dan is dit het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen en te blijven. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden, door lokaal te adverteren op Gooisch Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem nu contact op met Serge Klaassen voor meer informatie. Je kunt hem bellen of een bericht sturen op telefoonnummer 06–36455297 of mail naar [email protected]

Dagelijks lokaal nieuws
Voor veel mensen begint de dag met nieuwtjes uit de omgeving. Gooisch.Nieuws.NL biedt dit al jaren gratis iedere dag uit Gooise Meren, BEL -Gemeenten en andere buurdorpen en steden. En dat wordt gewaardeerd! En we blijven groeien! Ook zeer interessant voor adverteerders dus!

Ook adverteren op Gooisch Nieuws?
Voor meer informatie ( bel app mail ): Serge Klaassen 06-36455297 of [email protected]

Voor content, agenda, voorstellingen, winkel acties, tips etc. etc. kunt u terecht bij onze redactie: [email protected]

U bent van harte welkom!