De Utrechtse Heuvelrug lanceert de druktemonitor

Schitterend...
Schitterend...
Foto: https://www.instagram.com/robertwubs/

De natuur blijkt een ultieme plek te zijn om met name in de weekenden thuis(werk) te ontvluchten!

Al eerder plaatsten wij een bericht van Goois Natuur Reservaat waarin zwerfvuil ( met name koffiebekers ) onder de aandacht gebracht wordt en nu een handige link van De Utrechtse Heuvelrug zodat je kunt zien hoe druk het op de locatie is waar jij ( met je gezin ) van plan bent naar toe te gaan.

Hierdoor kun je misschien vooraf de plannen wijzigen in een andere locatie, zodat teleurstelling ter plekke voorkomen kan worden. Met name verkeers- en parkeerdruk bij de toegangshekken kan tot zo’n grote overlast zorgen, waardoor verkeersregelaars en zelfs politie moeten ingrijpen om erger te voorkomen.

Klik de link aan:
Drukte monitor

Of ga door naar: www.opdeheuvelrug.nl

Veel wandelplezier en blijf gezond!

HOOFDFOTO met dank aan:

DE LEUKSTE PLEK VAN ROBERT
Wist je dat er voor het ontstaan van de Heuvelrug al mensen op de Kwintelooijen bivakkeerden? Dit is een plek met een rijke geschiedenis: tijdens archeologisch onderzoek is er een vuursteen gevonden uit ongeveer 180.000 voor Christus. Maar anno 2020 valt er ook genoeg te beleven! Robert vertelt over deze bijzondere plek in zijn verhaal over zijn leukste plek #opdeheuvelrug! Wil je meer prachtige foto’s van de omgeving zien? Volg dan ook zijn Instagram account.