Laren, komend weekend verkeersmaatregelen vanwege drukte

Verkeersmaatregelen vanwege grote drukte in Laren
Verkeersmaatregelen vanwege grote drukte in Laren
Foto: NGB

Beste inwoners van Laren, de overlast op De Brink door toegenomen verkeersdrukte en autospotters is de afgelopen tijd toegenomen. Veel omwonenden hebben hierover in persoonlijke gesprekken bij ons hun zorgen geuit.

We snappen de onrust.

De auto’s en spotters zorgen voor extra drukte en leveren soms gevaarlijke situaties op.
Ondanks het feit dat politie en boa’s de afgelopen periode gehandhaafd hebben, zien we de drukte niet afnemen. Met het voorjaar in aantocht verwachten we zelfs dat de drukte eerder zal toenemen. Daarom nemen we de komende tijd (onderstaande) aanvullende maatregelen om de verkeersdoorstroom op het kruispunt te verbeteren. Uiteraard evalueren we deze maatregelen en stellen we bij waar nodig.

We zijn ons er goed van bewust dat de coronamaatregelen maken dat men op zoek is naar alternatieve vormen van vermaak. Echter vinden we het belangrijk dat we er met elkaar voor blijven zorgen dat we ons houden aan de afspraken rondom de aanpak van het Coronavirus. Ook doen we een beroep op u om er samen met mij voor te zorgen dat Laren de mooie plek blijft die het is, voor iedereen. Een plek waar iedereen welkom is, waar we genieten van elkaar en van al het moois dat Laren te bieden heeft, maar ook waar we rekening houden met elkaar.

Het veroorzaken van overlast hoort daar niet bij.

We rekenen op u!

Burgemeester Nanning Mol, Gemeente Laren.

Zie hier de link naar de aanvullende maatregelen: www.laren.nl/verkeersmaatregelen

(De link blijkt op sommige apparaten niet meteen te werken. Werkt de link niet, bekijk het nieuwsbericht via de startpagina van de website (www.laren.nl) of via een ander apparaat.)