Nationale Week Zonder Vlees in Hilversum en ver daarom heen

Foto: eazie

Maandag 8 maart start de Nationale Week Zonder Vlees, een initiatief van Isabel Boerdam, oprichtster van De Hippe Vegetariër; het grootste vegetarische platform van Nederland. Haar favoriete maaltijd kan iedereen nu proeven. Restaurant eazie bezorgt deze aan huis.

De favoriete maaltijd van De Hippe Vegetariër, oprichtster van de NNWZV, is te bestellen bij restaurant eazie.

Bij restaurant eazie kan iedereen genieten van de lekkerste Poké Bowls en gezonde Wok maaltijden met heerlijke Aziatische smaken. Dit kan met vis en vlees maar eazie inspireert haar gasten ook met vegetarische, vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearme gerechten. De ondernemers van eazie zijn dan ook ontzettend trots op de unieke samenwerking met De Hippe Vegetariër. Isabel is bekend met eazie en heeft samen met ons haar favoriete eazie gerecht samengesteld. Vanaf maandag 8 maart kan iedereen dit gerecht direct laten bezorgen via www.eazie.nl of afhalen bij eazie. Ideaal als je fan bent van óf kennis wilt maken met de vegetarische keuken.

Proeven is geloven
“Ik ben dol op wok. Natuurlijk met de heerlijke sweet and sour saus en volkoren noedels. Ik maak er graag een groenten feestje van met maar liefst zes verschillende groenten: broccoli, sperziebonen, babymaïs, bamboe, paprika en wortel. Als eiwitbron ben ik gegaan voor vegan kipfilet. Bovenop het gerecht doe ik een topping van bosui en cashewnoten! Dit betekent dat je kunt genieten terwijl je super goed voor jezelf zorgt”, aldus Isabel Boerdam.

eazie Tilburg

Verkozen tot meest populaire gerecht
Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees 2020 is een eazie gerecht verkozen tot meest populaire gerecht! Maar liefst 260 restaurants deden mee aan deze verkiezing. Ook is eazie afgelopen jaar uitgeroepen tot vega HotSpot, omdat eazie naast vlees een vis zeer veel vegetarische opties op haar menu heeft staan.

Over de Nationale week zonder vlees
De Nationale week zonder vlees loopt dit jaar van maandag 8 tot en met zondag 14 maart. Tijdens deze week wordt een flexitarisch eetpatroon gepromoot, waarbij vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten. “Een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Met elke week een dagje zonder vlees maken we samen het verschil voor de toekomst van onze planeet”, benadrukt Boerdam.