Muzikanten gezocht voor online optreden

Digitale muzikale uitdaging
Digitale muzikale uitdaging
Foto: De Gooische Muziekschool

De Gooische Muziekschool nodigt alle muzikanten uit Gooi en omstreken uit om deel te nemen aan een van de ensembles / bands. Deelname is gratis en er is voor elk niveau muziek om mee te spelen.

Elk jaar organiseert De Gooische Muziekschool een ensemble dag voor haar leerlingen. Door de maatregelen is het nu niet mogelijk om samen te komen en dus komt er een digitale versie van de ensemble dag.
“Kinderen en jongeren hebben het zwaar in deze tijd. Wij hebben de gemeente Gooise Meren ook al een aanbod gedaan om activiteiten voor de jeugd te organiseren. Helaas is dat niet doorgegaan”, zegt directeur Coen Schimmel. “Nu pakken we de kans om alle muzikanten van het Gooi eo, uit te nodigen om mee te doen. We maken het grootste digitale ensemble van Nederland” , lacht Schimmel.

Klassiek of Pop, kies zelf

Speel mee met Ensembles/Bands van De Gooische Muziekschool

De muziekschool heeft voor meerdere niveaus ensemble- en bandstukken geschreven.
Voor starters (vanaf 0,5 les) tot gemiddeld niveau is de keuze oa. YMCA, Duet voor band en Menuet van J.S. Bach. Voor gemiddeld en plus niveau is er Lullaby of Birdland, Gooische Muziekschool Jam en Bare Necessities

Geïnteresseerden kunnen zich aan melden via [email protected] ovv Naam, instrument en speelniveau. Opgeven kan tot uiterlijk 22 maart. De Ensemble dag wordt gepubliceerd op zaterdag 17 april.