Huizenvoorelkaar heeft weer nieuwe vrijwilligerswerk plekken

Breng maaltijden rond
Foto: Huizenvoorelkaar.nl

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is.

Helpen maakt happy!

Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie. Neem ook gerust contact met ons op als je vrijwilligerswerk zoekt wat je niet kunt vinden op Huizenvoorelkaar.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

THEATERROUTE HUIZEN
De Theaterroute is van 13 t/m 18 september. De Theaterroute wordt steeds groter, dat betekent ook dat er ook meer gidsen, locatie managers (gastvrouwen/heren), chauffeurs en mensen voor de bouw- en breekploeg nodig zijn. Ben je sociaal, enthousiast, gastvrij, vriendelijk, humorvol, hartstochtelijk, gemotiveerd en wil je graag één of meerdere dagen/avonden aan de slag tussen 11 en 19 september bij het grootste en leukste evenement van Huizen, meld je dan aan door een bericht te sturen aan Priscilla.

GASTHEER OF VROUW GEZOCHT VOOR TRIAGE BIJ BEZOEK IN BOLDER
Gelukkig is De Bolder in Huizen weer open voor bezoek. Bij de hoofdingang worden alle bezoeken geregistreerd. Helpt u daarbij? U registreert en wijst de bezoekers op de maatregelen die gelden in huis en wijst bezoekers de weg. De Bolder is elke dag toegankelijk voor bezoek vanaf 10:30 uur. Er is een ochtend- en middagdeel en ook in weekenden is de hulp nodig. Claudine hoort het graag als u wilt helpen!

INGE FIETST GRAAG OP HAAR DRIEWIELERFIETS, MAAR KAN DIT NIET ALLEEN
Inge (69 jr) woont nu één jaar in Huizen, Inge houdt van fietsen in de omgeving, maar is niet verkeer zeker. Sherpa zoekt voor haar een vrouw die met haar mee fietst.
Inge is een gezellige vrouw en vindt het leuk om over van alles te praten. Fietsen doet haar goed, want ze heeft diabetes en overgewicht. Inge heeft in het verleden veel meegemaakt en bij spanning kan ze emotioneel of boos worden. Maakt u haar blij met lekker fietsen in de buitenlucht?

MAATJES VOOR OUDEREN
Door het coronavirus hebben de cliënten van De Marke De Meenthoek meer dan ooit behoefte aan bezoek, een praatje of even naar buiten gaan om een frissen neus te halen. Ben je enthousiast, in staat een leuke band op te bouwen kun je een rolstoel duwen?
Neem dan graag contact op met Henny van Cordaan.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl

Reacties

Cookieinstellingen