De Heuvelrug is dé fiets- en wandelregio van Nederland met talloze mooie en unieke afstapmomenten.

Prachtige fietstochten
Prachtige fietstochten
Foto: Heuvelrug

Het is officieel lente! Veel mensen willen weer naar buiten om een wandeling of fietstocht te maken. Hier vier tips.

BUCKETLISTS

Het kan zijn dat je ondertussen niet zo goed meer weet wat je allemaal nog kunt doen, want waar mag je nog heen? Wij hebben verschillende bucketlists gemaakt die je voorzien van inspiratie voor activiteiten tijdens de lente. Vind de bucketlist die bij jou past en ga op pad! Vink jij de hele lijst af deze lente?

LENTE BINGO

Naar buiten gaan is leuk, maar je wilt niet altijd doelloos rondlopen. Daarvoor hebben wij een oplossing bedacht! Ga op pad en neem onze Heuvelrug bingokaart mee. Maak jij met de mooiste foto’s jouw bingorij compleet? Dan win je misschien wel een prijs! Deze maand: een Heuvelrugtuinen cadeaupakket!

ACTIEF OP DE HEUVELRUG

Er is een nieuwe pagina op onze website bijgekomen! Op deze pagina vind je alle mogelijke activiteiten op de Heuvelrug. Van zwemmen en paardrijden tot groepsactiviteiten. Kijk wel even op de site van de locatie of zij geopend zijn in deze tijd en check voor vertrek altijd de druktemonitor

Bekijk de activiteiten

LEUKSTE PLEK #OPDEHEUVELRUG

Het is natuurlijk heel fijn om van ons te horen wat de leukste plekken op de Heuvelrug zijn, maar locals weten de ins en outs van alle plekken. Wij hebben tips verzameld van locals om je van inspiratie te voorzien. Wil je jouw leukste plek ook graag delen? Dat kan! Klik hier om jouw leukste plek te delen.
Bekijk tips van de locals 🙂

Adverteren doet Begeren