Met Pasen op reis naar Oud London

Foto: Oud London

Heeft u al plannen gemaakt voor de komende Paasdagen? Op zondag 4 en maandag 5 april zouden we u heel graag weer persoonlijk welkom willen heten. Gelukkig kan dat ook in beperkte mate. Oud London is open voor een overnachting inclusief diner en ontbijt op de kamer. Of ons terras dan bijvoorbeeld alweer geopend is, is nog niet duidelijk.

Pasen bij Oud London

Vanwege het enorme succes van onze take away maaltijden tijdens de feestdagen van afgelopen jaar hebben we voor de komende Paasdagen een uitgebreide Paasbox voor u samengesteld.

Zelf geen Paasboodschappen doen
Verwen uzelf en misschien ook anderen met onze heerlijke Paasbox. Deze bestaat uit 4-gangen en is geschikt voor zowel brunch, lunch als diner en nu al te bestellen voor 2 tot en met 5 april. Leuk voor thuis of om cadeau te geven aan uw vrienden en/of familie.
U kunt de box(en) bij ons afhalen of laten bezorgen. Daarmee maken we het helemaal makkelijk voor u!
Ga naar de webshop op onze website voor alle informatie over het assortiment en het bestellen.

Ook voor de kinderen

Dit jaar hebben we ook speciaal aan de kinderen gedacht! U kunt dus voor hen een speciale Paaskinderbox bestellen.

Boek een kamer

Ons Hotel is open! Boek nu een kamer met aankomstdatum 2 tot en met 5 april en dan kunt u genieten van hetzelfde paasbox-menu in uw hotelkamer. Wij zorgen voor een mooi gedekte tafel in de kamer en het eten wordt tot aan de kamerdeur afgeleverd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Paasbox of over het reserveren van een hotelkamer? Neem dan contact op met de receptie via 0343-491245 of [email protected]

Tot slot

Namens het gehele Oud London Team een heel fijn en bijzonder Pasen toegewenst! Wij hopen van harte dat u en uw geliefden dit in goede gezondheid kunnen vieren.

Met gastvrije groet,
Team Hotel Restaurant Oud London