koffiemaatjes uitleen medewerker en vroege vogels gevraagd

Na het wandelen gezellig koffie drinken
Na het wandelen gezellig koffie drinken
Foto: Huizenvoorelkaar.nl

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan.

Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

MEDEWERKER UITLEEN
Speelotheek ’t Gooi in Huizen, zoekt een medewerker uitleen. Je registreert de uitleen en inname en adviseert leners/ouders. Het is voor jou vanzelfsprekend dat de ruimte er overzichtelijk en schoon uitziet. Je inzet varieert van 2 uur per week tot 2 uur per drie weken. Eens in de twee maanden is er een vrijwilligersoverleg. Je bent pro-actief, kunt goed luisteren en samenwerken. Je bent gemotiveerd en je wordt blij van kinderen. Er wordt altijd nagedacht over veranderingen en verbeteringen en jouw inbreng daarbij is van harte welkom!

KOFFIEMAATJE GEZOCHT OMGEVING OOSTERMEENT
Voor een vriendelijke mevrouw van 79 jaar zoeken wij iemand die het gezellig vindt wekelijks langs te gaan om te kletsen, een kop koffie te drinken of even naar buiten te gaan. Mevrouw gebruikt binnen een rollator, buiten een scootmobiel. Mevrouw is een half jaar geleden haar man verloren en voelt zich daardoor soms wat eenzaam. Mevrouw rookt wel en vindt het wel prettig als dit totaal geen bezwaar is.
Vind jij het leuk om bij deze vriendelijke, spraakzame dame langs te gaan? Gezellig!

GEZOCHT: MAATJE OM LEUKE DINGEN MEE TE DOEN EN DE TAAL TE VERBETEREN
Voor een 18 jarige dame uit Eritrea, die net op het mbo is begonnen, wordt gezocht naar een maatje waar zij leuke dingen mee kan doen en die haar kan helpen met haar schoolwerk (voornamelijk op taalgebied). Deze jongedame woont in Huizen en je zult enorm welkom zijn binnen het hele gezin. Lijkt het jou leuk om deze dame te helpen en levensgeluk te brengen? Neem dan contact op met Milou.

VROEGE VOGELS IN DE WINKEL
In De Bolder is een kleine maar mooie winkel gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen komen bewoners en collega’s langs. Gezocht wordt naar mensen die met name in de ochtend tussen 08:00 en 10:00 uur willen helpen om de winkel klaar te maken voordat hij opengaat. Je helpt bij het uitpakken van dozen, aanvullen van producten, spullen rechtzetten en je controleert de houdbaarheidsdatum.

Kortom: Helpen maakt happy!

Interesse? Hierbij de Contactgegevens en wij horen graag hoe het bevalt!!( [email protected] )
Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – inf[email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl