Wandeling met je hond vanaf Kasteel Groeneveld met bubbles en doggybag

Gezellig wandelen voor goed dierendoel XX
Foto: Bluet Foto

Terrassen nog gesloten, maar er op uit met de hond kan gelukkig wel

De HuisdierenApp organiseert op 25 april a.s. een wandeling voor baasjes en hun hond(en), waarbij de goede dierendoelen uit de HuisdierenApp centraal staan.

Bubbles & Bones is een jaarlijks terugkerend outdoor evenement vanuit de HuisdierenApp. Het is opgezet om de goede dierendoelen die vermeld staan in deze app een platform te bieden en baasjes te motiveren leuke corona-proof activiteiten te ondernemen met hun viervoeter.

Programma
In de mooie omgeving van kasteel Groeneveld in Baarn zullen hondeneigenaren een 4 km lange wandeling maken op het landgoed. Tussen 11:00 en 14:00 zullen er maximaal 100 koppels starten op dit Corona-proof evenement.

Ondersteuning goede dierendoelen
Nederlands KankerFonds voor Dieren, Amivedi, Stichting Oopoeh en Dierendonatie.nl zijn enkele van de goede dierendoelen die zullen worden gesteund door de deelnemers en de betrokken sponsoren Magazine Hart voor Dieren en VitaKraft.

Wil je er meer over weten? 
De HuisdierenApp met Bubbles & Bones Outdoor 2021 is een initiatief van organisatiebureau Vitaux,  kijk voor meer informatie op www.huisdierenapp.nl of bel of mail ons via of 035-6255185 of [email protected]  

Vanwege de RIVM richtlijnen is aanmelding voor Bubbels & Bones Outdoor 2021 vooraf verplicht en het aantal plekken is beperkt: https://huisdierenapp.nl/bubblesbones/

Gaan jullie ook?

Wanneer: Zondag 25 april 2021 tussen 11:00-16:00 uur
Waar: Start vanaf Kasteel Groeneveld in Baarn
Afstand: 4 kilometer
Kosten: 10,- per team (hond en baasje), inclusief bubbles en doggybag!
Ook bij hondenweer gaat het door! 🙂
      
Foto’s Bluet Foto

Reacties