Helpen maakt happy! Al vanaf een uurtje per week

Een wandeling doet al zo veel...
Een wandeling doet al zo veel...
Foto: VC Huizen

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen?

Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

MAAK JIJ DE BROEDPLAATS EEN FIJNE PLEK?
Mensen maken Huizen! Help jij mee om een plek te creëren waar iedereen zich thuis en verbonden voelt. Een plek waar geld en status geen rol spelen, ingericht met dat wat beschikbaar is. Schoon, geschilderd en gemeubileerd. Vanaf april 2021 beschikt Huizen over een zgn. broedplaats. Een wens van veel initiatiefrijke inwoners. Deze locatie aan de Havenstraat nr. 5 moet nog worden ingericht. Dit doen wij natuurlijk samen! Hiervoor zijn wij op zoek naar inwoners die willen schilderen, schoonmaken, klussen, meubilair willen doneren, planten, etc. Alles wat nodig is om je thuis te voelen in de broedplaats. Neem contact op met Jolanda (Vrijwilligerscentrale Huizen).

MEDEWERKER TRANSPORT
Via de Voedselbank Gooi & Omstreken, gevestigd in Huizen, worden wekelijks ongeveer 550 voedselpakketten uitgedeeld. Er wordt gezocht naar een medewerker transport (m/v). Je plant alle transport en beheert de planning van de chauffeurs, maakt rijschema’s, hebt contact met donerende partijen, beheert het rijdend materiaal etc.
Spreekt dit je aan, heb jij ervaring met planning en transport, computers en ben je beschikbaar op dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur en soms op woensdag of donderdag? Laat dan graag weten dat je interesse hebt.

STEUNTJE IN DE RUG VOOR JONGERE
Tanja is 18 jaar, en woont sinds kort zelfstandig. Ze heeft een paar lastige jaren gehad maar begint steeds beter haar draai te vinden. Voor wat extra steun zoekt ze een maatje die iets gezelligs met haar doet en een luisterend oor biedt als ze haar verhaal kwijt wil. Tanja volgt een opleiding in de zorg, houdt van wandelen, een spelletje doen, kickboksen, dansen en bowlen. Ben jij een jonge energieke vrouw tussen de 30-40 jaar, en heb je iets met jongeren? Maak dan kennis met Tanja en kijk wat je voor haar kunt betekenen. Het meeste kans van slagen heb je als je je ongeveer een jaar kunt verbinden voor een middag in de week. Verder is het flexibel in te delen, in overleg spreek je per keer af.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl

gooisch