Alcoholverbod Naarden Vesting

Niet op straat...
Niet op straat...
Foto: Gooise Meren

Per 5 mei is in het openbare gebied van en rond Naarden Vesting een alcoholverbod van kracht. Tussen 18.00 uur en 6.00 uur is het verboden om in de vesting, in het openbare gebied, alcohol te gebruiken of in het bezit te zijn van aangebroken verpakkingen (blikjes, flessen etc.) alcoholhoudende drank.

Het college van B en W heeft dit besluit genomen vanwege de overlast van met name groepen jongeren in de Vesting. Ook is er verscherpt toezicht ingesteld. Een alcoholverbod is noodzakelijk om de regionale aantrekkingskracht en het grensoverschrijdend gedrag tegen te gaan. Terrassen zijn uitgesloten van de verboden.

DMV billboards wordt bezoekers van de Vesting vriendelijk verzocht geen overlast te veroorzaken voor de bewoners en mede bezoekers.

gooisch