Vacanze Col Cuore klinkt als muziek in vakantie oren

Luxe glamping boekt record
Foto: Kampeermagazine

Record aan Nederlandse reserveringen in Italië bij Vacanze Col Cuore. Het Nederlands/Italiaanse familiebedrijf ziet een flinke stijging aan boekingen, vooral voor luxe glamping- accommodaties.

Vacanze col Cuore noteerde afgelopen weekend een record aan omzet en boekingen vanuit Nederland voor een verblijf op een van de Italiaanse resorts. Het Nederlands/Italiaans familiebedrijf, dat acht vakantieparken omvat, waarvan zeven in Italië, ziet vooral grote vraag naar luxe en/of bijzondere glamping-accommodaties. Deze piek ontstond nadat zaterdag het nieuws naar buiten kwam over mogelijke versoepelingen van de corona-maatregelen. Dit resulteerde in meer dan 600 boekingen voor een Italiaanse glampingvakantie. “Alleen al de aankondiging van een reisadvies over het buitenland, was waarschijnlijk het beslissende duwtje in de rug. Mensen staan te popelen om hun vakantie buiten Nederland vast te leggen,” aldus Loek van de Loo, eigenaar en oprichter van Vacanze col Cuore.

Zie voor meer info en afbeeldingen: FaceBook

Ohja, jullie vakantiefoto’s willen we graag delen op gooisch.nieuws.nl 🙂

Reacties