800 kilometer en 274 pagina’s op ontdekkingsreis naar jezelf

Reisverslag met en naar jezelf
Foto: Leona Caanen

Jezelf opnieuw ontmoeten kan angstwekkend zijn, maar als je 800 kilometer door Noord-Spanje wandelt, kan dit je leven veranderen. Op 19-jarige leeftijd pakte Leona haar rugzak en vertrok naar St. Jean Pied-de-Port, in Zuid-Frankrijk, waar ze aan haar 35-daagse trektocht begon.

De weg vulde zich met prachtige natuur en kleine steden, blaren en blauwe plekken, zinvolle gesprekken met reizigers van over de hele wereld en de eindeloze gelegenheid om jezelf keer op keer te ontmoeten. Elk moment van blijdschap, vreugde, twijfel, frustratie en doorzettingsvermogen leidt niet alleen tot de grote aankomst in Santiago de Compostela, maar ook tot de realisatie dat jij de schepper bent van je eigen leven.

Nu op 22-jarige leeftijd heeft Caanen een boek over deze magische ervaring geschreven – puur om het gevoel, de magie van de ervaring, met de wereld te delen. Duik het boek ‘On My Way: 800 Kilometres to Destination Self’ in, en ervaar de Camino door de ogen van Leona. Van het nemen van de beslissing om te reizen, nachten doorbrengen in kamers met vreemden, tot terugkeren naar het dagelijkse ritme van het leven. De Camino gaat niet alleen over het genieten van een fantastische reiservaring, maar ook over het ontdekken van je eigen levenspad.

Reisverslag met en naar jezelf

Leona’s boek is te bestellen via Amazon, voor kindle en print.

Heeft u ook een nieuw boek geschreven? Wij plaatsen hier graag over: [email protected]

Reacties