Boswachter neemt je mee naar de insecten

Dagpauwoog is zo kleurrijk
Foto: Rob Rokven

Unieke online lezing op donderdag 10 juni. Laat je door de boswachter meenemen naar de wondere wereld van de insecten op de Buitenplaatsen.

Ga mee naar de wondere wereld van de insecten! Deze online lezing duurt ongeveer anderhalf uur. Laat je door Luc Hoogenstein, bioloog en boswachter ecologie bij Natuurmonumenten meenemen en verrassen.
Op 10 juni ben je van harte uitgenodigd deel te nemen aan de lezing, we starten om 19:30 uur. Kijk mee naar jagende hoornaars in de bloemenweide, bezoek bijenhotels, vlieg mee met libellen en juffers en verwonder je over de vele mooie dag- en nachtvlinders.
Insectenrijkdom
En zo is er nog veel meer te zien. Boswachter Luc zal je meenemen in de insectenrijkdom van de Buitenplaatsen. Luc kennende kun je mooie foto’s verwachten. Hij is, naast boswachter, ook succesvol natuurfotograaf. In 2019 was hij de winnaar van de Groene Camera, de prijs voor de beste natuurfotograaf van Nederland en België.
Hoe reserveer je een plekje?
Boek een ticket voor deze interessante online lezing op 10 juni via onze website. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via: www.natuurmonumenten.nl/insecten-buitenplaatsen

Ongeveer een uur voor aanvang (18:30) ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan de online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Meer online lezingen bijwonen?
Vind je het leuk om meer online lezingen bij te wonen en zo nog meer te weten te komen? Bekijk dan onze agenda voor de mogelijkheden: www.natuurmonumenten.nl/agenda

Reacties