Ontdek Wonderland Kinderopvang in Baarn, Hilversum en Breukelen 

Foto: Wonderland Kinderopvang

Iedereen is blij dat ook de BSO’s weer open mogen! Eindelijk kan Wonderland de kinderen weer plezier laten beleven. Wonderland is al vele jaren een begrip in met haar Kinderdagverblijven, peuteropvang en BSO’s. Voorheen bekend als Kinderopvang Baarn (Baarn), KikkerRik (Hilversum) en PetitPetit (Breukelen) maar sinds eind 2020 onder de nieuwe naam Wonderland Kinderopvang. In de fijne, huiselijk ingerichte ruimtes en ook op de ruime buitenspeelplaatsen valt van alles te ontdekken. Kortom, avontuur gegarandeerd! Gaat je kind mee op ontdekkingstocht?

Een nieuwe naam voor een vertrouwd adres

Ideaal is de SportBSO en ZwemBSO, waar je kind onder BSO tijd kennismaakt met alle sporten of de zwemdiploma’s kan halen. Als ouder heb je daardoor meer vrije tijd om leuke dingen met je kind te doen. Wonderland biedt verlengde & flexibele opvang en heeft een gevarieerd aanbod van leeftijdsgerichte activiteiten met aandacht voor sport en bewegen, cultuur en natuur. Tijdens de schoolvakanties biedt Wonderland extra activiteiten aan. Ouders kunnen via de Ouder-app regelmatig ‘meekijken’ door de updates en foto’s die er geplaatst worden. Wonderland heeft professioneel, vertrouwde medewerkers in dienst met oog voor ontwikkeling en individuele aandacht, die wekelijks begeleid worden door een eigen pedagoog en pedagogische coach.

Kinderdagverblijf en peuteropvang

Wonderland heeft in Baarn drie kinderdagverblijven KDV De Kleine Stad, KDV Eemborg en KDV Zandheuvelweg en peuterspeelzaal de Uitkijck. KDV Zandheuvelweg ligt midden in het bos bij de kinderboerderij op het terrein van Amerpoort naast Groeneveld. Ideaal tussen Baarn en Hilversum.

In Hilversum-Zuid-Loosdrecht zit KDV Banckertlaan en centraal in Breukelen heeft Wonderland KDV Heycoplaan en peuteropvang De Regenboog. 

Buitenschoolse opvang

In Baarn heeft Wonderland vier buitenschoolse opvanglocaties: BSO De Kleine Stad, BSO Jan Steenlaan (in de speeltuin!) BSO De Uitkijck en SportBSO Baarn (bij VV Eemboys). Het KDV zit ook in De Kleine Stad. Ideaal voor als je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt. In Breukelen zijn BSO De Willibrordus en BSO De Regenboog gevestigd in basisscholen De Willibrordus en De Regenboog.

Er is nog plek. Inschrijven of een rondleiding aanvragen kan via de website: www.wonderlandkinderopvang.nl. Hier vind je ook foto- en video impressies van de locatie.

Tel. 088 202 80 80 / e-mail: [email protected]

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Wonderland Kinderopvang