Concours d’Elegance Paleis Soestdijk 27, 28 en 29 augustus

Unieke locatie voor unieke oldtimers
Unieke locatie voor unieke oldtimers
Foto: Concours d’Elegance Paleis Soestdijk

Celebration of the motorcar – Verleden, Heden en Toekomst, het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer veelzijdig auto evenement waar het verleden, heden en de toekomst van de auto samenkomen.

Naast het prestigieuze Concours d’Elegance is er de PreWar sprint, het hoogwaardige handelsveld, unieke classic car displays en de klassiekerparking. Naast de historische kant van het evenement is er de Royal Car Show: het onderdeel waar de automerken hun laatste modellen presenteren. Op het EV paviljoen worden de elektrische auto’s zijdelings aan het publiek getoond.

Het Concours omvat een programma waar niet alleen de meest verwende autoliefhebbers van zullen watertanden, maar waar voor jong en oud, man en vrouw, van alles te beleven is.
Naast alle autopracht zijn ook de prachtige paleistuinen met historische gebouwen en unieke tuin architectuur te bezichtigen.

We zien u graag op 27, 28 & 29 augustus in de tuinen van Paleis Soestdijk!

Via FaceBook ook te volgen 😉