Nieuw theaterseizoen en nog veel meer Singer

echt, de laatste
Foto: YvtH

Na ruim een jaar vol onzekerheden, geannuleerde en verplaatste voorstellingen en een theaterzaal die nog nooit zo stil is geweest, kijkt Singer Laren weer vol vertrouwen vooruit. Terwijl het publiek nu al kan genieten van bijzondere openluchtvoorstellingen in de beeldentuin, start op dinsdag 6 juli om 11.00 uur de reguliere kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. En die magische momenten in het theater worden dan ongetwijfeld mooier dan ooit.

Een nieuw theaterseizoen: mooier dan ooit!

Top artiesten
Ook komend seizoen staan er weer top artiesten bij Singer Laren op het podium. Zo gaat het theater op 3 september van start met de voorstelling ‘Beneden de Rivieren’ van Hans en Julien Croiset. Er worden artiesten verwelkomd als Simone Kleinsma, Igone de Jongh, Pieter Derks, Diederik van Vleuten, Yentl en de Boer, Harrie Jekkers en Dominic Seldis. En natuurlijk ontbreekt Youp van ’t Hek niet met zijn afscheidstournee ‘De Laatste Ronde!’

Youp van ’t Hek
Youp van ’t Hek zegt met een grote afscheidstournee de theaterwereld voorgoed vaarwel. Nog een keer, nog eenmaal: De Laatste Ronde! Verwacht geen best of-show of terugblik, Van ’t Hek maakt van De Laatste Ronde! gewoon een ‘normale’ voorstelling. “Het wordt een actuele show met veel grappen over mijn eigen leeftijd. En ik ben van plan te gaan reflecteren op de grand canyon die inmiddels tussen mij en de jongere generatie gaapt.”

Een volledig overzicht van de voorstellingen is te vinden op www.singerlaren.nl/agenda.

Igone de Jongh

Yentl en de Boer

Harrie Jekkers

Reacties