Open Dag 12 September 2021 bij SnowSportCenter Utrecht

Foto: SnowSportCenterUtrecht

Op zondag 12 september gaat bij indoorskischool SnowSportCenter Utrecht het nieuwe winterseizoen van start. Ben je nog nooit bij SnowSportCenter Utrecht geweest? Dan nodigen we je uit om een tijdslot te reserveren. Je krijgt gratis een korte introductieles, en daarna staan er medewerkers klaar om je te informeren over de mogelijkheden. Boek je meteen lessen, dan krijg je een extra les gratis bij je lespakket.

Bent u al bekend bij SnowSportCenter Utrecht? Dan kan je via SkiPlanner uw eigen account gebruiken om lessen te plannen. Na een moeilijke periode vanwege corona kunnen we de draad weer oppakken en kijken we vol goede moed vooruit.

Skipaspoort voor kinderen

Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een heus Skipaspoort voor kinderen. We hebben onze lesgeefmethodiek vertaald in Duits, Engels en Frans en gebundeld in een echt skipaspoort. Elk stapje in nivogroei wordt beloond met een sticker. Zo kan de skischool in het buitenland exact zien in welke lesgroep uw kind thuis hoort.

En…Sam, onze roodstaart papegaai, is nu officieel de mascotte voor de kinderskischool Kidslub SAM.
De echte papegaai zal er vaak zijn, maar levensgrote mascotte SAM, loopt nu ook rond tijdens de lessen om iedereen aan te moedigen. En uiteraard kan je met mascotte SAM op de foto.

SkiPlanner

Inmiddels bestaat SnowSportCenter Utrecht al 11 jaar en is ze een begrip in de regio. Vele duizenden wintersporters vinden hun weg om bij de indoor skischool te trainen. Of je nu beginner of gevorderde wintersporter bent; er valt altijd iets te leren of af te leren. Je kan kiezen uit een breed aanbod van lespakketten voor zowel skien, snowboarden en telemarken. Alle lessen gaan op basis van reservering en via het unieke leerling volgsysteem staat u altijd op uw eigen nivo in een lesgroep.

Dit unieke leerlingvolgsysteem is tevens de basis voor SkiPlanner. SkiPlanner is het online boekingsprogramma ontwikkeld door SnowSportCenter Utrecht. Je kan als cursist een eigen account aanmaken en zelf je lesplanning bepalen. Je nivogroei wordt door Skiplanner automatisch bijgehouden. SkiPlanner is zo succesvol als bookingstool dat inmiddels meerdere skischolen in Nederland en Amerika het gebruiken.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: SnowSportCenter Utrecht