Kinderspullen van zolder en meer te koop

geef krijg koop verkoop online speelgoed
Foto: Famfam

Een lokaal initiatief, waarvan ik denk dat het leuk is om hier aandacht aan te besteden!

Graag wil ik het voor (groot)ouders makkelijker maken om kinderspullen een tweede leven te geven in de buurt.

Er staat zoveel speelgoed op zolders te niksen en ouders om de hoek zijn weer op zoek naar die spullen!

Daarom ben ik gestart met FamFam, een lokale en persoonlijke website voor tweedehands kinderspullen in de buurt. Heel laagdrempelig kan iedereen kinderspullen online zetten om te verkopen of weg te geven. En (groot)ouders kunnen digitaal struinen voor leuke ‘nieuwe’ kinderspulletjes. Geen gedoe met verzenden, gewoon op de fiets stappen om het ‘om de hoek’ uit te wisselen. Heel makkelijk en veilig, en vooral ook sociaal en duurzaam.

De eerste reacties zijn super positief. We zijn nog maar net gestart en binnen korte tijd stonden er al meer dan 1.000 leuke kinderspullen op de online. Ik ben gestart in Naarden-Bussum, maar vrijwel meteen kwam er ook de vraag of we ook actief kunnen worden in Hilversum en omstreken. En dat lijkt me super leuk, dus vanaf half augustus sluiten we heel het Gooi aan!

Graag wil ik (groot)ouders in het Gooi bereiken om te laten weten dat FamFam er is en dat ze er gratis gebruik van kunnen maken.

Ik hoop dan ook dat jullie het leuk vinden om dit onder de aandacht te brengen, zodat we er met z’n allen voor kunnen zorgen dat er zo veel mogelijk kinderspullen een tweede leven krijgen! En natuurlijk veel gezinnen blij kunnen maken met ‘nieuwe’ kinderspullen, opgeruimde zolders en nieuwe contacten in de buurt :).

 

Reacties