Werkzaamheden buitenruimte gemeentehuis Gooise Meren

werkzaamheden vorderen gestaag
werkzaamheden vorderen gestaag
Foto: Gooise Meren

De werkzaamheden aan de buitenruimte van het gemeentehuis zijn in volle gang. De ruimte wordt toegankelijker en er komt meer groen. Op dit moment wordt er gewerkt aan de bestrating, de sloop van de oude ingang en de aanpassing van het verdiepte deel langs het gemeentehuis. Inmiddels is de aanleg van de vlonder aan de noordzijde klaar. Het parkeerterrein is tijdelijk met schuine parkeervakken ingericht en fietsen kunt u tijdelijk aan de Brinklaan direct naast het gemeentehuis, stallen. Het gemeentehuis blijft gewoon toegankelijk via de hoofdingang, ook voor minder validen. De hoofdingang is via de voorzijde en via de zijkant (Brinklaan) bereikbaar. Let op: er zijn tijdelijk ook geen geleide lijnen voor blinden en slechtzienden.
Heeft u hulp nodig? bel ons voor begeleiding: 035 207 00 00.Bekijk de meest actuele planning van de werkzaamheden>>